Γιάννης Παπανδριόπουλος: Ο Έλληνας που έβαλε τα γυαλιά στην Apple

Είναι ο μετρ της τεχνολογ��ας…

Γιάννης Παπανδριόπουλος: Ο Έλληνας που έβαλε τα γυαλιά στην Apple

Τα "γυαλιά" κατόρθωσε να βάλει στην Apple ο Έλληνας Γιάννης Παπανδριόπουλος από τη Μελβούρνη, αφού κατόρθωσε να κάνει κάτι που δεν το πέτυχε η εταιρεία!

Ο 35χρονος, ζει και δουλεύει στο Σαν Φρανσίσκο και έχει την εταιρία SnappyLabs. Είναι εκείνος που κατάφερε να μετατρέψει το iPhone 5 σε μια πλήρη φωτογραφική μηχανή που μπορεί να τραβά 20 ψηφιακές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης μέσα σε ένα δευτερόλεπτο! Πως; Με ένα application!

Με το application SnappyLabs κατόρθωσε να «ξεκλειδώσει» τις κρυφές δυνατότητες του iPhone. «Το hardware του iPhone 5 είναι εξαιρετικό και απλώς δεν έχει αξιοποιηθεί πλήρως» δηλώνει ο ίδιος.
john-papandriopoulos-570.jpg

«Είναι ταχύτερη από κάθε άλλη εφαρμογή σε οποιαδήποτε πλατφόρμα ακόμα και του Android και τέσσερις φορές πιο γρήγορη από κάθε άλλη εφαρμογή σε περιβάλλον iOs», λέει ο 35χρονος Ελληνοαυστραλός προγραμματιστής στο blog του.

Ο Γιάννης Παπανδριόπουλος, ο οποίος, όπως γράφει η εφημερίδα της Μελβούρνης The Age, ασχολείται με την ψηφιακή τεχνολογία από δώδεκα ετών και σήμερα θεωρείται κορυφαίος του είδους του, δέχεται τα εγκώμια των γιγαντιαίων εταιριών ψηφιακής τεχνολογίας που προσφέρουν τεράστια ποσά για να αγοράσουν την εταιρεία του.

Την εφεύρεσή του για το iPhone 5 την πούλησε στην Apple.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top