Λουκέτο από σήμερα στο ΤΕΙ Κρήτης

Με αφορμή τον κίνδυνο να χαθεί κι άλλο διοικητικό προσωπικό

Λουκέτο από σήμερα στο ΤΕΙ Κρήτης

Σε αναστολή των εκπαιδευτικών αλλά και διοικητικών λειτουργιών του από σήμερα έως και την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου έχει προχωρήσει το ΤΕΙ Κρήτης, με αφορμή τον κίνδυνο να χαθεί και άλλο διοικητικό προσωπικό. Το Ίδρυμα, όπως τονίζουν οι καλά γνωρίζοντες το χώρο, βιώνει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους του μετά τη λαίλαπα που επέφερε το νομοσχέδιο "Αθηνά", με συνέπεια να τίθεται σοβαρό ζήτημα λειτουργίας του.


«Ελλείψεις παρουσιάζονται και σε ό,τι αφορά το προσωπικό αλλά και σε δομικές ανάγκες, όπως είναι στην τεχνική μας υπηρεσία, στις υπηρεσίες πληροφορικής, στην οικονομική υπηρεσία του Ιδρύματος, στη βιβλιοθήκη κ.λπ. Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν μπορούμε να δεχτούμε επιπλέον απομάκρυνση υπαλλήλων», τονίζει ο πρόεδρος του ΤΕΙ Κρήτης, διατρανώνοντας την αντίρρηση του ΤΕΙ απέναντι στις αποφάσεις του υπουργείου και της τρόικας, με τη διοίκηση να αναμένεται μετά τις 15 Σεπτεμβρίου να αποφασίζει για τις περαιτέρω κινήσεις της.


Η απόφαση της αναστολής των λειτουργιών του ΤΕΙ πάρθηκε κατόπιν πολύωρης σύσκεψης της διοίκησής του, που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκαν όλες οι εξελίξεις γύρω από την κινητικότητα των εκπαιδευτικών, αλλά και το επικείμενο τσεκούρωμα επιπλέον προσωπικού, που θα έχει σαν αποτέλεσμα το εκπαιδευτικό Ίδρυμα να μην είναι πια σε θέση να λειτουργήσει ομαλά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top