Σκάνδαλο: Πάνω από 300.000 συνδέσεις σε sites με πορνό από το... Κοινοβούλιο

Και σελίδες για την εξεύρεση συντρόφων για παντρεμένους έψαχναν μερικοί

Καλοπερνάνε στο Βρετανικό Κοινοβούλιο, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, μέσα σε διάστημα 14 μηνών έγιναν περίπου 300.000 απόπειρες σύνδεσης σε sites με… πορνό!!!!

Τα στοιχεία που σας αναφέρουμε είναι επίσημα, αφού δόθηκαν στην δημοσιότητα από το ίδιο το Κοινοβούλιο μετά από αίτημα της Huffington Post.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του Κοινοβουλίου έκαναν εμπεριστατωμένη έρευνα συσχετίζοντας την συχνότητα των συνδέσεων με τους μήνες!

150713153429_9600.jpg

Τι διαπίστωσαν; Η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα καταγράφηκε τον Νοέμβριο του 2012 (στα πολλά τα κρύα). Τότε οι αιτήσεις έφτασαν τις 114. 844. Τον Απρίλιο του 2013 έγιναν 55.552 απόπειρες σύνδεσης, ενώ πεσμένα ήταν τα πράγματα τον Φεβρουάριο, όπου τα αιτήματα μειώθηκαν μόλις στα 15. Σε χαμηλά επίπεδα παρέμειναν οι συνδέσεις και τον Ιούνιο, φτάνοντας τα 397.

Εν τω μεταξύ, αρκετοί δεν στάθηκαν μόνο στο «οφθαλμόλουτρο», αφού υπήρξαν 52.000 επισκέψεις σε ιστότοπους με εξειδίκευση στην εξεύρεση συντρόφου για παντρεμένους!

Ο εκπρόσωπος της Βουλής των Κοινοτήτων δήλωσε για το θέμα ότι «Δεν πιστεύουμε ότι τα στοιχεία αυτά μας παρέχουν μια ακριβή απεικόνιση του αριθμού των σκόπιμων συνδέσεων, λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν και αλληλεπιδρούν αυτοί οι ιστότοποι»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top