ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ στον Θεολόγο: αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα στον λαιμό!

Δεν τα πήγαινε καλά με τη γυναίκα του –Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

​Συγκλονίζει η απόπειρα αυτοκτονίας ενός 43χρονου άνδρα το βράδυ της Τρίτης στον Θεολόγο!

Ο 43χρονος ζει με την οικογένεια του στο χωριό και τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αλλά και η σχέση του με την σύζυγο του δεν ήταν και από τις καλύτερες...

Όλα αυτά τον οδήγησαν να βάλει τέρμα στην ζωή του…

Συγκεκριμένα, ήταν 22.50 το βράδυ όταν σηκώθηκε ξαφνικά από το κρεβάτι του και αφού άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα, βγήκε έξω στην αυλή.

Χωρίς να το σκεφτεί πάτησε την σκανδάλη, αυτοπυροβολήθηκε στον λαιμό και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ από τον θόρυβο ξύπνησε η γυναίκα του, η οποία τον αντίκρισε μέσα σε μία λίμνη αίματος νομίζοντας ότι είναι νεκρός.

Από τις φωνές και τα ουρλιαχτά ξεσηκώθηκε όλο το χωριό και άμεσα έφθασε το ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 43χρονο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ευτυχώς ζωντανό.

Στην εντατική οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή και λόγω της σοβαρής κατάστασης διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε καταστολή ενώ το πρόσωπο του είναι τελείως παραμορφωμένο και δεμένο με γάζες.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες η οικογένεια του αγωνιούσε και ρωτούσε συνεχώς τους γιατρούς για την εξέλιξη της υγείας του.

a.jpg

Δείτε στο βίντεο την διακομιδή του 43χρονου προς το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός με το ασθενοφόρο, συνοδευόμενο από περιπολικό της Αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top