Κρεμάστηκε στο κελί του το «τέρας του Κλίβελαντ» Αριέλ Κάστρο

Κρατούσε για 10 χρόνια ομήρους τρεις γυναίκες

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο Άριελ Κάστρο, που κρατούσε για μία δεκαετία δέσμιες τρεις γυναίκες στο σπίτι του στο Κλίβελαντ και επρόκειτο να περάσει το υπόλοιπο του χρόνου του στη φυλακή.
EEF321EBBB376EFDFBB03EBE03229063.jpg
Ο 53χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του σε φυλακή του Όριεντ, στο Οχάιο, το βράδυ της Τρίτης. Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Άριελ Κάστρο, ο οποίος είχε επονομαστεί ο "βασανιστής του Κλίβελαντ", είχε καταδικαστεί την 1η Αυγούστου σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς δικαίωμα αναστολής, συν 1.000 επιπλέον χρόνια.
arielcastro.jpg
Είχε συλληφθεί στις αρχές Μαΐου αφού ένα από τα θύματά του κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι στο Κλίβελαντ όπου ο 53χρονος αυτός πρώην οδηγός σχολικού λεωφορείου κρατούσε κλειδωμένες τις τρεις γυναίκες μεταξύ 2002 και 2004, οι οποίες τότε ήταν 14, 16 και 20 χρονών..

Ο Αριέλ Κάστρο τιςκακοποιούσε σεξουαλικά και είχε μάλιστα αποκτήσει και μια κόρη με μια εξ αυτών. Όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, οι τρεις κοπέλες δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να δραπετεύσουν, ενώ είχαν βρεθεί εκτός σπιτιού μόνο δύο φορές τα τελευταία δέκα χρόνια και πάντα υπό την εποπτεία του Κάστρο.
PIC979838.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top