Βίντεο: Τα πανάκριβα κοσμήματα του Ωνάση στις συντρόφους του

Δείτε τι χάριζε στην Μαρία Κάλλας, την Τίνα Λιβανου και την Τζάκι Κένεντι

Βίντεο: Τα πανάκριβα κοσμήματα του Ωνάση στις συντρόφους του

Πρώτη ανάρτηση: 04/09/2013, 01:00

Μετά την πώληση του Σκορπιού στο Ρώσο μεγιστάνα νέες πτυχές από την πολυτάραχη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση έρχονται στη δημοσιότητα...

Ο Έλληνας μεγιστάνας φημιζόταν για το καλό του γούστο...και δεν τσιγκουνευόταν να το δείχνει στις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του!

Ο Έλληνας κροίσος χάρισε πανάκριβα κοσμήματα στη Μαρία Κάλλας από την εποχή που ξεκίνησε το ειδύλλιο τους στη θαλαμηγό "Χριστίνα". Ένα βραχιόλι με διαμάντια ήταν το πρώτο δώρο του Αριστοτέλη Ωνάση στη διάσημη σοπράνο και ακολούθησαν κι άλλα πανάκριβα δώρα που έφταναν στο καμαρίνι της μετά από κάθε παράσταση...

Τα κοσμήματα της Κάλλας ήταν τόσο εντυπωσιακά που έκαναν την ��λίζαμπεθ Τέιλορ, η οποία είχε επίσης μια από τις πιο εντυπωσιακές συλλογές, να δηλώσει στην Κάλλας ότι ζηλεύει το κολιέ της!

Όμως, και την… οργή της Τινας Λιβανου προσπαθούσε να την κατευνάσει με πανάκριβα σετ κοσμημάτων, κάθε φορά που έκανε τις απιστίες του.

Λέγεται η ότι η σύζυγος του Τινα Λιβανου είχε επιστρέψει σε γνωστό οίκο τα κοσμήματα από σμαράγδια, που της έστειλε ο Αριστοτέλης Ωνάσης, για να την μεταπείσει για το διαζύγιο τους.

Πανάκριβα ήταν τα δώρα του Έλληνα κροίσου και στην Τζάκι Κενεντι. Το μίνι νυφικό γνωστού οίκου κι ένα τεράστιο διαμάντι στο χέρι της τη μέρα του γάμου τους ήταν μόνο η αρχή...

Η Τζακι λάτρευε την πολυτέλεια , τα μπιζού, τις τσάντες και τα ρούχα διάσημων σχεδιαστών. Τα αγόραζε σε όλα τα χρώματα ενώ οι γούνες τσιντσιλά έφταναν στο διαμέρισμα της στη Νεα Υόρκη σε τεράστια κουτιά.

Ο Ωνάσης δεν της χαλούσε ποτέ χατίρι...Λέγεται μάλιστα οτι κάποια στιγμή χρειάστηκε τρία μεγάλα αυτοκίνητα για να μεταφέρουν τα πακέτα απο τα ψώνια της στους πιο κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Νεα Υόρκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top