Το απόλυτο μπάχαλο με την κινητικότητα στο Δημόσιο

Μετακινούν τους εργαζόμενους χωρίς να ξέρουν ακόμα πού

Το απόλυτο μπάχαλο με την κινητικότητα στο Δημόσιο

Το απόλυτο μπάχαλο επικρατεί με την κινητικότητα στο Δημόσ��ο! Στην Ελλάδα των υποτιθέμενων μεταρρυθμίσεων όλα τελικά μένουν στάσιμα και τίποτα δεν αλλάζει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η «Πολυκλινική» η οποία και κατέβασε ρολά!

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία «Πολυκλινική» και «Αγία Βαρβάρα», συγκεντρώθηκαν στις εισόδους των νοσηλευτικών ιδρυμάτων σήμερα.

Πάνω από 100 εργαζόμενοι στην «Πολυκλινική» κατευθύνθηκαν προς το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», προκειμένου να συναντηθούν με τον διοικητή και να λάβουν στα χέρια τους τα χαρτιά της κινητικότητας.

Πέρα από το ότι δημιουργήθηκε ένταση λόγω καθυστέρησης που σημειώθηκε στη διαδικασία, κανένας από τους εργαζόμενους δεν ξέρει πού θα πάει και τί θα κάνει.

Ναι, καλά διαβάσατε! Αυτό φυσικά αναδεικνύει την προχειρότητα των αρμοδίων και εξηγει τους λόγους για τους οποίους καθυστερούσε τόσο πολύ η υλοποίηση της κινητικότητας!

Εντωμεταξύ, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» έστησαν, συμβολικά, ένα αντίσκηνο στην είσοδο του νοσοκομείου και προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη των γραφείων της διοίκησης και των εξωτερικών ιατρείων.

Μιλάμε για το απόλυτο μπάχαλο σε μια Ελλάδα που προσπαθεί να ορθοποδήσει!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top