ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ''γκάφα'' του πατέρα Μπους: Έστειλε συλλυπητήρια επιστολή για τον Μαντέλα!

«Ήταν ένα ηλίθιο λάθος από πλευράς μου. Ζητώ συγγνώμη από όλους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την

​Μια τεράστια γκάφα έκανε ο πατέρας Τζορτζ Μπους ή μάλλον ο εκπρόσωπός του!

Την Κυριακή εξέφρασε σε μια ανακοίνωσή του η οποία εστάλη στα ΜΜΕ τα συλλυπητήριά του προς τους πολίτες της Νότιας Αφρικής για το θάνατο του Νέλσον Μαντέλα... μερικά λεπτά πριν ο εκπρόσωπός του ζητήσει συγγνώμη για την κατά λάθος αποστολή της δήλωσης αυτής!

«Η (σύζυγός μου) Μπάρμπαρα και εγώ θρηνούμε το θάνατο ενός ανθρώπου ο οποίος υπήρξε απόλυτα πιστός στην ελευθερία και τον οποίο είχαμε το προνόμιο να γνωρίσουμε», ανέφερε η ανακοίνωση του 41ου προέδρου των ΗΠΑ, η οποία στάλθηκε στις αίθουσες σύνταξης λίγο μετά την ανακοίνωση ότι ο Νέλσον Μαντέλα -πάντα σε κρίσιμη κατάσταση- έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και επιστρέφει στην κατοικία του στο Γιοχάνεσμπουργκ, όπου θα συνεχίσει να δέχεται εντατική ιατρική φροντίδα.

Στην ανακοίνωση αυτή ο Μπους περιέγραψε τον 95χρονο Μαντέλα έναν «άνθρωπο με μεγάλο θάρρος, ο οποίος άλλαξε τον ρου της Ιστορίας στη χώρα του».

Ο εκπρόσωπος του πρώην προέδρου, Τζιμ Μακγκράθ, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για το λάθος αυτό, εξηγώντας ότι έστειλε την ανακοίνωση διότι «παρεξήγησε» έναν τίτλο στον ιστότοπο της εφημερίδας Washington Post.

«Ήταν ένα ηλίθιο λάθος από πλευράς μου. Ζητώ συγγνώ��η από όλους».

Επρόκειτο για «εντελώς δικό μου σφάλμα, όχι για λάθος των Μπους», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος, μέσω του λογαριασμού του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top