Οικογενειακή τραγωδία: Σκότω��ε τον αδελφό του με μαχαίρι!

Μετά από καυγά μεταξύ τους-Ο δράστης συνελήφθη

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τον αδελφό του με μαχαίρι!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αργολίδας από το βράδυ της Κυριακής όταν ένας 60χρονος επιτέθηκε στον αδερφό του με μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο 60χρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, στην Τραχεία Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για την ανθρωποκτονία του αδερφού του.

Όλα συνέβησαν στην περιοχή «Τασουλέικα» Τραχείας Αργολίδας μετά από επεισόδιο που είχε ο 60χρονος με τον αδερφό του και του επιτέθηκε με τη χρήση μαχαιριού, τραυματίζοντάς τον στην πλάτη.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Για την διερεύνηση του περιστατικού άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 60χρονου και τη σύλληψη του.

Κατά τις έρευνες βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο 60χρονος, καθώς και τρία κυνηγητικά όπλα, η νομιμότητα της κατοχής των οποίων ερευνάται.

Ο 60χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top