«Αδελφός και πατέρας ο Μιχάλης»: το ξέσπασμα της οικιακής βοηθού του Ασλάνη!

ΔΕΙΤΕ τι λέει για την εμπλοκή της στην οικονομική καταστροφή του σχεδιαστή

«Αδελφός και πατέρας ο Μιχάλης»: το ξέσπασμα της οικιακής βοηθού του Ασλάνη!

​Η οικιακή βοηθός του Μιχάλη Ασλάνη, Βέρα από την Αλβανία ξέσπασε και μίλησε για την εμπλοκή της στην οικονομική καταστροφή του σχεδιαστή και για την σχέση της μαζί του!

Η Βέρα είναι η μητέρα της βαφτιστήρας του Τζούλιας και σπεύδει να δώσει διευκρινίσεις στο άκουσμα της είδησης ότι μια Αλβανή γυναίκα ήταν εκείνη που συντέλεσε στην οικονομική καταστροφή του σχεδιαστή.

«Είχα και αδελφό, αλλά ο Μιχάλης ήταν πάνω από αυτόν» τονίζει η Βέρα.

Η γυναίκα αυτή τα τελευταία 20 χρόνια μένει στη βίλα του σχεδιαστή στην περιοχή Κανάλια της Μυκόνου μαζί με την κόρη της και βαφτιστήρα του, Τζούλια. Εκεί εργάζεται και συντηρεί και το σπίτι.

«Σε καμία περίπτωση το σπίτι δεν είναι δικό μας, είμαστε απλώς εργαζόμενοι», διευκρινίζει η ίδια!

Το περασμένο Σάββατο, μάνα και κόρη με δάκρυα στα μάτια έδωσαν το ''παρών'' στην κηδεία του σχεδιαστή.

«Η οικογένειά μας είναι καθαρή. Η Τζούλια ήταν το πιο αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή του Μιχάλη. Το κορίτσι μου σπουδάζει στην Κρήτη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τώρα το καλοκαίρι έβγαζε το χαρτζιλίκι της εργαζόμενη σε μαγαζί με τουριστικά στη Μύκονο. Πως είναι δυνατόν να τον έκλεβε στην Αθήνα;» λέει η Βέρα.

Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν «φύγει» ο Μιχάλης Ασλάνης από τη ζωή, τους έστειλε ένα μήνυμα που αποδείχτηκε προφητικό.

«Όλη μέρα κλαίω. Δεν μπορώ να ζω χωρίς τον Μιχάλη. Για μένα ήταν όλη μου η ζωή. Η Τζούλια είναι σε άθλια κατάσταση, δεν μπορεί να κοιμηθεί, να δει φωτογραφίες του. Αν συνεχίσω να είμαι σε αυτή την κατάσταση, δεν θα μπορέσω να ζήσω», λέει συγκλονισμένη.

Οι δυο γυναίκες περίμεναν τον σχεδιαστή να πάει στη Μύκονο: «Αυτό το καλοκαίρι ήταν δύσκολο για μας. Δεν ήταν καλά στην υγεία του και μας έλεγε: ‘’Θα έρθω, θα έρθω’’, δεν το έκανε όμως, υποσχόμενος να μας επισκεφτεί τον Σεπτέμβρη.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top