Μόνο στο star.gr:"Από πνευμονικό οίδημα πέθανε ο Μιχάλης Ασλάνης"

Τι αποκάλυψε ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροψία

Μόνο στο star.gr:"Από πνευμονικό οίδημα πέθανε ο Μιχάλης Ασλάνης"

Ρεπορτάζ: Ολγίνα Σαντίκου, Κατερίνα Κοντού

Σε πνευμονικό οίδημα αποδίδει ο ιατροδικαστής, Σωτ��ρης Μπουζιάνης, την προσωρινή αιτία θανάτου του σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο κ. Μπουζιάνης πήρε βιολογικό υλικό από το σώμα του σχεδιαστή και όπως επεσήμανε στο star.gr μέσα σε 15-20 μέρες θα βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα δείξουν την πλήρη εικόνα της κατάστασης, καθώς από τα μέχρι στιγμής ευρήματα δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί ξεκάθαρα η εκδοχή της αυτοκτονίας.

Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχε το star.gr με τον κύριο Μπουζιάνη, είπε: «Δεν είμαι σε θέση να σας πω αν οφείλεται σε παθολογικά αίτια γι' αυτό πήραμε και δείγμα για τις εργαστηριακές εξετάσεις. Όταν θα ολοκληρωθούν οι εξετάσεις θα είμαστε σαφείς για την αιτία του θανάτου».

Το μόνο σίγουρο είναι πώς δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενώ ο σχεδιαστής είχε πεθάνει 10 ώρες νωρίτερα από την ώρα που τον βρήκαν. Όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Εν τω μεταξύ, θρήνος επικρατεί στην Χαλκίδα, τον τόπο καταγωγής του λαμπερού μόδιστρου, όπου φίλοι και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν πώς «έφυγε» έτσι ξαφνικά στα 63 του έτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top