Κόλαση φωτιάς στη Λιβαδειά: Κοντά στα σπίτια οι φλόγες

Δεκάδες άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

Κόλαση φωτιάς στη Λιβαδειά: Κοντά στα σπίτια οι φλόγες
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς η φωτιά που ξέ��πασε το μεσημέρι της Τετάρτης κοντά στη Λειβαδιά έχει δημιουργήσει δεκάδες μέτωπα.

Το βράδυ οι φλόγες πέρασαν μέσα από τις αυλές των πρώτων σπιτιών στην Χαιρώνεια και, σύμφωνα με τον δήμαρχο Νίκο Παπαγγελή «έχουν καεί στάνες κτηνοτρόφων όπως επίσης έχουν παραδοθεί στις φλόγες και τέσσερα σπίτια».

Δεκάδες άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς με αναπνευστικά προβλήματα ενώ εκκενώθηκε το γηροκομείο της Μητρόπολης που βρίσκεται στο Πέρα Χωριό, στις παρυφές της πόλης.

Την ίδια ώρα αστυνομικές δυνάμεις είναι συγκεντρωμένες στα χωριά Τσουκαλάδες και Πέρα Χωριό και περιμένουν να εκτιμήσουν την κατάσταση πριν δώσουν εντολή για εκκένωση των χωριών. Ορισμένοι κάτοικοι έχουν πάντως ήδη εγκαταλείψει τα σπίτια τους.


Στην περιοχή Καρακόλιθο Βοιωτίας κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επιχειρούν συνολικά 85 πυροσβέστες με 39 οχήματα και 51 άτομα πεζοπόρο τμήμα.


Εκτός από τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες επιχειρούσαν μέχρι να πέσει το σκοτάδι και από τον αέρα, έχουν συγκεντρωθεί όλα τα μηχανήματα των δήμων, όλες οι υδροφόρες όπως επίσης και χωματουργικά μηχανήματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.




Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top