Τ��όμος: Αυτή είναι η πορνοστάρ - φορέας του AIDS!

"Πάγωσε" η βιομηχανία πορνό. Φόβος και για άλλα κρούσματα

Τρόμος: Αυτή είναι η πορνοστάρ  - φορέας του AIDS!

Τρόμος επικρατεί στην βιομηχανία πορνό μετά την είδηση «βόμβα» ότι 28χρονη πορνοστάρ είναι φορέας του HIV.

Όπως αποκαλύφθηκε πρόκειται για την Cameron Bay. Η νεαρή ηθοποιός, η οποία έχει παίξει σε πολλές ταινίες του είδους, έχασε την γη κάτω από τα πόδια της, όταν ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων της.

BP0-NZVCIAAMkPI.jpg

«Έχει τρελαθεί. Συνεργάζεται με τους γιατρούς, προκειμένου να εντοπιστούν όλοι οι σεξουαλικοί της σύντροφοι, αλλά και οι συνεργάτες με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή», λέει ο ατζέντης της Mark Schechter.

Ο ίδιος τόνισε ότι η νεαρή έχει σταματήσει τα γυρίσματα από την ημέρα των εξετάσεων, ωστόσο αυτό που κάνει τους συναδέλφους της να «τρέμουν» είναι πώς είχε ήδη κάνει κάποια γυρίσματα πριν βγουν τα αποτελέσματα.

BP0-xgoCYAEJpqR.jpg

«Η Cameron είναι ένα πρότυπο πολίτη που αντιδρά υπεύθυνα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Το κουράγιο της θα έπρεπε να επαινείται», είπε ακόμα, εξηγώντας πώς οι προηγούμενες εξετάσεις της, στις οποίες είχε υποβληθεί πρόσφατα, ήταν «καθαρές».

«Όσο δύσκολα και αν είναι αυτά τα νέα για μένα, ελπίζω ότι δεν έχουν προσβληθεί άλλοι ηθοποιοί. Σχεδιάζω να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τους γιατρούς και τους συναδέλφους μου. Μετά από αυτό, μακροπρόθεσμα σκοπεύω να φροντίσω τον εαυτό μου και την υγεία μου», είπε ίδια σε δήλωση της.

Μετά το περιστατικό τα γυρίσματα των ταινιών πορνό έχουν παγώσει μέχρι να διαπιστωθεί ότι οι ηθοποιοί είναι υγιείς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top