Σοκαριστικό: 14χρονος σε σώμα ανθρώπου 110 ετών

Θυμίζει την ιστορία του Μπένζαμιν Μπάτον- Κάντε ΚΛΙΚ και διαβάστε την!

Η απίθανη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον είναι… αληθινή. Ο άνθρωπος που βλέπετε στην φωτογραφία είναι μόλις 14 ετών εγκλωβισμένος σε σώ��α ανθρώπου 110 ετών.

Πρόκειται για τον Άλι, ο οποίος πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, η οποία λέγεται «Progeria» και προκαλεί πρόωρη γήρανση.

Ali-Hussain-with-mum-Razia-2218262.jpg
Από την ασθένεια αυτή πάσχουν μόλις 80 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, αρκετά από αυτά είναι μέλη της οικογένειας του Άλι ή μάλλον ήταν, καθώς δύο αγόρια και τρία κορίτσια από την οικογένειά του έχουν ήδη πεθάνει.

Η Progeria προκαλεί στους πάσχοντες αρθρίτιδα, προβλήματα στα μάτια, καρδιακές παθήσεις και αλωπεκίαση. Οι ασθενείς ζουν συνήθως μέχρι τα 14, αλλά ο Αλί ελπίζει ακόμα ότι θα ζήσει παραπάνω…

«Θέλω πάρα πολύ να ζήσω και ελπίζω πως πολύ σύντομα θα βρεθεί κάποιο φάρμακο για την περίπτωσή μου. Δεν φοβάμαι το θάνατο αλλά βλέπω του γονείς μου να υποφέρουν. Θα ήθελα να ζήσω περισσότερο αλλά δεν θέλω να τους προκαλώ άλλο πόνο», λέει.

Ali-Hussain-with-his-family-2217480.jpg
Η οικογένεια του Αλί έχει περάσει και άλλες δυσκολίες. Οι γονείς του ήταν πρώτα ξαδέρφια και τα περισσότερα από τα παιδιά που έκαναν πέθαναν σε ηλικία από 12 έως 24 ετών, καθώς αντιμετώπιζαν το ίδιο ή κάποιο παρόμοιο πρόβλημα υγείας.

«Δεν είχαμε ξανακούσει για την Progeria. Ήμασταν στο απόλυτο σκοτάδι. Αν οι γιατροί μας είχαν ενημερώσει από την ασθένεια που έπασχαν τα παιδιά μας πιθανόν δεν θα κάναμε τόσα παιδιά», λέει ο πατέρας του Αλί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top