Μετρ ξενοδοχείου έδειρε την καθαρίστρια επειδή ζήτησε βοήθεια στο πόστο της

Διαβάστε πως ξέφυγε η κατάσταση

Καθαρίστρια ξενοδοχείου της Ερέτριας καταγγέλλει ότι δέχτηκε σωματική επίθεση επειδή ζήτησε βοήθεια από συνάδελφους της.

Το πρωί της Κυριακής, στις 25 Αυγούστου , η νεαρή γυναίκα πήγε στη δουλειά της. Την ώρα που καθάριζε τον χώρο του εστιατορίου, την πλησίασε ο μετρ του ξενοδοχείου, ο οποίος είναι και προϊστάμενος και άρχισε να της κάνει αυστηρές παρατηρήσεις.

Τα πράγματα ξέφυγαν όταν του ζήτησε βοήθεια στο πόστο της και τότε όπως καταγγέλλει, δέχτηκε φραστική και σωματική επίθεση.
Από τις φωνές ξεσηκώθηκαν και άλλοι εργαζόμενοι, οι οποίοι ενεπλάκησαν στο συμβάν και ακολούθησε νέο επεισόδιο με τον μετρ.

Η εργαζόμενη με την οποία ξεκίνησε η αντιπαράθεση, πριν λίγες ημέρες είχε επιστρέψει από αναρρωτική άδεια που είχε πάρει μετά από εργατικό ατύχημα που είχε στις 13/7/2013 .

Το σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Εύβοιας εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση - καταγγελία για το περιστατικό, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «η συγκεκριμένη στάση του μετρ (προϊστάμενου) είναι αυτό ακριβώς που απαιτεί η εργοδοσία.
Οι προϊστάμενοι να πιέζουν μέχρι τελικής πτώσης τους εργαζόμενους στα τμήματα που έχουν την ευθύνη για να κερδίζουν αυτοί περισσότερα. Σαν αντάλλαγμα προσφέρουν μερικά ψίχουλα παραπάνω»..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top