Πατέρας 25χρονης αεροσυνοδού: "Επίτηδες το έκανε. Δεν ήταν ατύχημα.Γιατί δεν κάλεσε ασθενοφόρο"

"Έφυγε από τη ζωή ένας άγγελος" λέει η αδελφή της

Ο 20χρονος είχε γίνει η σκιά της άτυχης αεροσυνοδού όπως υποστηρίζει στο STAR η αδελφή της 25χρονης.

Μάλιστα οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό της, όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, το τελευταίο μήνυμα που είχε στείλει στον πατέρα του νεαρού η κοπέλα και του ζητούσε βοήθεια.


«Είχε στείλει ένα μήνυμα να μαζέψει το γιο του γιατί την ενοχλούσε συνέχεια, ζήτησε δηλαδή να απομακρυνθεί ο γιος του να βοηθήσει και αυτός σε αυτό. Ήταν από πίσω της σαν σκιά και ζήτησε βοήθεια από τον πατέρα του. Εκείνος απάντησε θα τα��τοποιηθεί το θέμα. Αλλά δεν ταχτοποιήθηκε καθόλου» ανέφερε η αδελφή της άτυχης αεροσυνοδού.

Σύμφωνα με την Real News το μήνυμα αυτό είχε σταλεί στις 8 Αυγούστου. Δηλαδή δυο ημέρες πριν το χαμό της.

Ο νεαρός που κατηγορείται ότι σκότωσε ,την 25χρονη φίλη του γιατί τη ζήλευε παθολογικά, από την πρώτη στιγμή έλεγε στους αστυνομικούς ότι οφείλεται σε ατύχημα ο θάνατος της. Ο πατέρας της όμως έχει άλλη άποψη.

«Επίτηδες το έκανε έτσι το έκανε δεν είναι ατύχημα. Γιατί δεν τηλεφώνησε σε ένα ασθενοφόρο; Το χειρότερο είναι αυτό το πράγμα , να την πετάξει σαν σκυλί» είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Η αδελφή της δεν μπορεί να αντέξει το χαμό της . Η 25χρονη αεροσυνοδός ήταν το στήριγμα για όλη την οικογένεια. Πριν από 20 χρόνια ήρθαν στην Ελλάδα από τη Γεωργία για ένα καλύτερο μέλλον. Η Μόνικα δούλευε από το πρωί ως το βράδυ. Έκανε δυο και τρεις δουλειές. Πότε στη ζωή της δεν είχε πειράξει κανένα είπε η αδελφή της.

«Δεν άξιζε το παιδί μου αυτό. Δεν άξιζε γιατί καλό τους έκανε κακό δεν τους έκανε. Ήταν ένας άγγελος που κατέβηκε από πάνω .Ένας άγγελος» λέει η αδελφή της.

Η πίκρα του πατέρα της μεγάλη. Όμως αυτό που τον βασανίζει είναι ότι δεν αγκάλιασε για τελευταία φορά το παιδί του.