Πατέρας 25χρονης αεροσυνοδού: "Επίτηδες το έκανε. Δεν ήταν ατύχημα.Γιατί δεν κάλεσε ασθενοφόρο"

"Έφυγε από τη ζωή ένας άγγελος" λέει η αδελφή της

Πατέρας 25χρονης αεροσυνοδού: "Επίτηδες το έκανε. Δεν ήταν ατύχημα.Γιατί δεν κάλεσε ασθενοφόρο"
Ο 20χρονος είχε γίνει η σκιά της άτυχης αεροσυνοδού όπως υποστηρίζει στο STAR η αδελφή της 25χρονης.

Μάλιστα οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό της, όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, το τελευταίο μήνυμα που είχε στείλει στον πατέρα του νεαρού η κοπέλα και του ζητούσε βοήθεια.


«Είχε στείλει ένα μήνυμα να μαζέψει το γιο του γιατί την ενοχλούσε συνέχεια, ζήτησε δηλαδή να απομακρυνθεί ο γιος του να βοηθήσει και αυτός σε αυτό. Ήταν από πίσω της σαν σκιά και ζήτησε βοήθεια από τον πατέρα του. Εκείνος απάντησε θα τα��τοποιηθεί το θέμα. Αλλά δεν ταχτοποιήθηκε καθόλου» ανέφερε η αδελφή της άτυχης αεροσυνοδού.

Σύμφωνα με την Real News το μήνυμα αυτό είχε σταλεί στις 8 Αυγούστου. Δηλαδή δυο ημέρες πριν το χαμό της.

Ο νεαρός που κατηγορείται ότι σκότωσε ,την 25χρονη φίλη του γιατί τη ζήλευε παθολογικά, από την πρώτη στιγμή έλεγε στους αστυνομικούς ότι οφείλεται σε ατύχημα ο θάνατος της. Ο πατέρας της όμως έχει άλλη άποψη.

«Επίτηδες το έκανε έτσι το έκανε δεν είναι ατύχημα. Γιατί δεν τηλεφώνησε σε ένα ασθενοφόρο; Το χειρότερο είναι αυτό το πράγμα , να την πετάξει σαν σκυλί» είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Η αδελφή της δεν μπορεί να αντέξει το χαμό της . Η 25χρονη αεροσυνοδός ήταν το στήριγμα για όλη την οικογένεια. Πριν από 20 χρόνια ήρθαν στην Ελλάδα από τη Γεωργία για ένα καλύτερο μέλλον. Η Μόνικα δούλευε από το πρωί ως το βράδυ. Έκανε δυο και τρεις δουλειές. Πότε στη ζωή της δεν είχε πειράξει κανένα είπε η αδελφή της.

«Δεν άξιζε το παιδί μου αυτό. Δεν άξιζε γιατί καλό τους έκανε κακό δεν τους έκανε. Ήταν ένας άγγελος που κατέβηκε από πάνω .Ένας άγγελος» λέει η αδελφή της.

Η πίκρα του πατέρα της μεγάλη. Όμως αυτό που τον βασανίζει είναι ότι δεν αγκάλιασε για τελευταία φορά το παιδί του.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top