Καταγγελία: «Ξυλοκοπήθηκα από ελεγκτές τρόλεϊ όταν ρώτησα γιατί δεν κόβουν απόδειξη προστίμου»

«Με κλωτσούσαν μετά μανίας στο κεφάλι» υποστηρίζει επώνυμα, ένας πολίτης

Καταγγελία: «Ξυλοκοπήθηκα από ελεγκτές τρόλεϊ όταν ρώτησα γιατί δεν κόβουν απόδειξη προστίμου»

Δεν πέρασαν λίγες μέρες από το σάλο που προκλήθηκε μετά το θάνατο του 19χρονου Θανάση που έπεσε από το τρόλεϊ έπειτα από καυγά με τον ελεγκτή, και μια νέα, επώνυμη καταγγελία έρχεται από πολίτη, ο οποίος περιγράφει ένα παρόμοιο περιστατικό, ισχυριζόμενος πως ξυλοκοπήθηκε από ελεγκτές τρόλεϊ και έναν οδηγό λεωφορείου, όταν ρώτησε γιατί δεν έκοβαν απόδειξη προστίμου.

Στην καταγγελία του, ο Βασίλης Καλαμβόκας αναφέρει:

Πως την Τετάρτη 10 Ιουλίου του 2013, επέβαινε στο τρόλεϊ 21 της γραμμής Αθήνα- Νίκαια, όταν στη στάση του στρατοπέδου Ρουφ, επί της Π. Ράλλη δύο ελεγκτές μπήκαν στο τρόλεϊ.

Οι ελεγκτές εντόπισαν έναν αλλοδαπό χωρίς εισιτήριο και του ζήτησαν να πληρώσει πρόστιμο χωρίς όμως να επιδείξουν το μπλοκ βεβαίωσης παράβασης. Όταν συνέχισαν την ίδια πρακτική σε μια αλλοδαπή ασιατικής καταγωγής, ζητώντας της 36 ευρώ, ο κ. Καλαμβόκας υποστηρίζει πως επενέβη ρωτώντας γιατί δεν δίνετε απόδειξη παράβασης, για να πάρει την εξής απάντηση από τους δύο ελεγκτές: «Κάνε την δουλειά σου εσύ».

Τότε εκείνος όπως υποστηρίζει, τους ζήτησε να τον αφήσουν ν΄αποβιβαστεί, τόσο εκείνον, όσο και την αλλοδαπή. Εκνευρισμένοι και οι υπόλοιποι επιβάτες του τρόλεϊ, άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα προς τους ελεγκτές για τη συμπεριφορά τους.

Τότε, ο οδηγός κατέβηκε από το τρόλεϊ και έκλεισε τις πόρτες «φυλακίζοντας» μέσα τους επιβάτες,τηλεφωνώντας παράλληλα στην αστυνομία, και λέγοντας πως πρέπει να μεταβεί στο σημείο γιατί «κινδυνεύει η ζωή τους».

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Καλαμβόκας, περιγράφει πως πάτησε ο ίδιος το κουμπί κινδύνου κι έτσι άνοιξε η πίσω πόρτα και κατέβηκε ο ίδιος.

Τότε ήταν που όπως λέει εξοργίστηκε ο οδηγός, ο οποίος τον χτύπησε και τον έριξε κάτω στο πεζοδρόμιο.

Σειρά πήραν και οι δυο ελεγκτές, που κατέβηκαν κι αυτοί και άρχισαν να τον κλωτσούν μετά μανίας στο κεφάλι.

Για να δικαιολογήσουν όπως λέει την πράξη τους, φώναζαν πως είναι δήθεν πορτοφολάς και κλέφτης!


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top