Το τελευταίο μήνυμα της 25χρονης αεροσυνοδού, πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του συντρόφου της

Τι έγραψε δυο μέρες πριν πεθάνει-Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της αδερφής της

Το τελευταίο μήνυμα της 25χρονης αεροσυνοδού, πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του συντρόφου της

Ανατριχίλα προκαλούν τα προφητικά λόγια της Μόνικας Κωνσταντινίδου, δυο μόλις μέρες, πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του 20χρονου συντρόφου της Θάνου Σχοινά, ο οποίος και τη ζήλευε παθολογικά.

Η 25χρονη αεροσυνοδός, τρομοκρατημένη από τις εκρήξεις οργής και ζήλιας του νεαρού επειδή του ζήτησε να χωρίσουν, έστειλε ένα μήνυμα στον πατέρα του στις 8 Αυγούστου, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τον συνετίσει.

Μονικα.jpg

Του έλεγε χαρακτηριστικά: «Παρακαλώ, κάντε κάτι με το γιο σας. Δεν με αφήνει σε ησυχία. Όπου κι αν πάω, είναι πίσω μου. Σας παρακαλώ μαζέψτε τον. Φοβάμαι!»

Δυο μέρες μετά, η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή, πεταμένη σε ρυάκι της Ε.Ο Αθηνών-Θεσσαλονίκης,με την ιατροδικαστική υπηρεσία να κάνει λόγο για στραγγαλισμό, και τον 20χρονο να δηλώνει πως ήταν ατύχημα!

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΗΣ:

«Ο Θάνος δεν μπορούσε να δεχθεί τον χωρισμό τους. Την παρακολουθούσε συνεχώς. Είχε γίνει η σκιά της. Την έπνιγε. Αν τον είχα απέναντι μου, θα ήθελα να του κάνω ο,τι έκανε αυτός στη Μόνικα. Γιατί το βασάνισε το μωρό μου πριν πεθάνει. Ακόμα και στην ιατροδικαστική υπηρεσία, μας είπαν “δεν το άξιζε αυτό η κοπέλα”. Δεν μας άφησε ούτε το περιθώριο ν΄αγκαλιάσουμε το σώμα της. Μπήκε στο χώμα για το τίποτε», λέει η Λίνστα Κωνσταντινίδου.

Και συνεχίζει: «Ο άνθρωπος αυτός δεν μπορούσε να δεχθεί πως η Μόνικα έπιασε δουλειά ως αεροσυνοδός. Τότε άρχισαν τα μεγάλα προβλήματα και η παθολογική ζήλια. Τη χτυπούσε συνεχώς. Της τραβούσε τα μαλλιά. Της έσβησε το προφίλ στο Facebook. Δεν την άφηνε να μιλά με κανέναν. Την είχε απομονώσει. Η αδερφή μου, σε κάποια από τις συζητή��εις μας, μου είπε: “Πάντα σήκωνε χέρι. Τώρα όμως, τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο. Δεν αντέχω άλλο”».

Τέλος, περιγράφει και τη μέρα που οι γονείς της διαπίστωσαν πως κάτι δεν πάει καλά:

«Όταν το πρωί της 10ης Αυγούστου η μητέρα μου ξύπνησε και διαπίστωσε ότι η Μόνικα δεν είχε έρθει σπίτι, ανησύχησε. Το προηγούμενο βράδυ είχε πει πως θα γυρίσει νωρίς από το εστιατόριο όπου εργαζόταν ως ταμίας γιατί στις 7 το πρωί είχε πτήση. Πανικόβλητοι οι γονείς μου, άρχισαν να καλούν στο κινητό της. Εκείνη ήταν ήδη νεκρή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top