Πως θα είναι ο καιρός την Κυριακή;;;;

Δείτε αναλυτική πρόγνωση για όλη την χώρα

Πως θα είναι ο καιρός την Κυριακή;;;;

Καλός και ζεστός θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα την Κυριακή, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ωστόσο αναμένεται να σημειωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας, κυρίως σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα.

Αναλυτικότερα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 31 στη Δυτική Ελλάδα, από 19 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 24 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι, 5 μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιότερα πελάγη όπου θα επικρατήσουν μέτριοι έως ισχυροί δυτικοί άνεμοι εντάσεων 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ.

Αττική

Λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίωςδιευθύνσεις ασθενείς.

Θεσσαλονίκη

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στην συμπρωτεύουσα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι, 4μποφόρ.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την επόμενη εβδομάδα σε όλη τη χώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top