Το πε,το πε ο Παπαγάλος ότι μετά τον Κιάμο,μπήκε λουκέτο και σε μαγαζί του Λεπά λόγω αποδείξεων

Η δήλωση του Λευτέρη Πανταζή θα συζητηθεί

​Από τον έβδομο ουρανό με όλα τα μωρά στην πίστα … βρέθηκε στο προαύλιο του νυχτερινού μαγαζιού, να κοιτάει τα αεροπλάνα ο Λεπά, καθώς το ΣΔΟΕ έβαλε λουκέτο για 48ώρες στο κέντρο όπου εμφανιζόταν στην περιοχή του αεροδρομίου στην Θεσσαλονίκη!

Ο λόγος που το Σώμα Δίωξης Οικονομικού εγκλήματος κατέβασε τα «χέλια» από τα τραπέζια και διέκοψε το πρόγραμμα του τραγουδιστή, ήταν γιατί ο επιχειρηματίας του μαγαζιού δεν έκοβε αποδείξεις !!!

Σύμφωνα με το seleo.gr, o έλεγχος του ΣΔΟΕ έγινε το βράδυ της Παρασκευής και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις δόθηκε αμέσως η εντολή να σφραγιστεί το νυχτερινό κέντρο.

«Στους φίλους μας θα κόψουμε απόδειξη;»

«Κάποιοι αποφάσισαν ότι 50 οικογένειες θα μείνουν χωρίς φαγητό» δήλωσε οργισμένος αμέσως μετά το λουκέτο ο Λευτέρης Πανταζής, εξηγώντας στους δημοσιογράφους πως οι αποδείξεις που δεν κόπηκαν ήταν... κεράσματα!!!

«Έχουμε και πέντε φίλους που τους κερνάμε. Εσείς αν ερχόσασταν η μάνα σας δεν θα την κερνούσατε; Θα κόβατε απόδειξη;» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής.

Πολύ χαλλλαρά φαίνεται πως συνεχίζουν τη δράση τους εκεί στην Θεσσαλονίκη οι επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων, καθώς αντί να παραδειγματιστούν από τα… τσουχτερά πρόστιμα στο νυχτερινό κέντρο στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, στο οποίο εμφανιζόταν ο Πάνος Κιάμος, πάνε γυρεύοντας για …. «λουκέτα»!!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top