Η ανωμαλία στο έπακρο:Ανάγκαζαν κρατούμενες να γδύνονται και να ουρούν για να τις παίρνουν μάτι

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της ντροπής που κάνει τον γύρο του κόσμου

​Μια πραγματική κόλαση βίωναν για αρκετό διάστημα 11 γυναίκες και ένας άνδρας στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος του Puyallup στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. Όπως οι ίδιοι κατήγγειλαν, οι αστυνομικοί του τμήματος είχαν τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες των κρατητηρίων, για να βλέπουν τους κρατούμενους να γδύνονται και να ουρούν και να ικανοποιούν τις διαστροφικές ορέξεις τους !!!

Σύμφωνα με την αγωγή, όταν οι αστυνομικοί συλλάμβαναν, κυρίως γυναίκες, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, τις οδηγούσαν στο τμήμα κι εκεί τις υποχρέωναν να βγάλουν τα ρούχα τους και να φορέσουν τη φόρμα του κρατουμένου.

Μια από τις κρατούμενες η S.C., που υπήρξε και θύμα αυτής της «κακοποίησης» δεν δίστασε μάλιστα να εξομολογηθεί στο CNN την φρίκη που η ίδια έζησε. Η S.C. δήλωσε πως την ώρα που οι αστυνομικοί τις έβλεπαν να γδύνονται έκαναν και άσεμνα σχόλια του τύπου «έχεις ωραίο σώμα» ή «μου αρέσουν οι κοκκινομάλλες»! Σαν να ήταν σε στριπτιτζάδικο ένα πράμα!

«Αυτό που έκαναν ήταν διεστραμμένο … Έκαναν σαν να βλέπουν βίντεο πορνό! Αισθάνομαι σαν να με κακοποίησαν.. Με ανάγκασαν να βγάζω τα ρούχα μου για να ικανοποιούν τις άρρωστες φαντασιώσεις τους» πρόσθεσε η S.C.

Η αστυνομία από την πλευρά της αρνείται πως υπήρξε παραβίαση των δικαιωμάτων των κρατουμένων και υποστήριξε πως οι κρατούμενοι μαγνητοσκοπούνται για λόγους ασφαλείας.

Δείτε και το ΒΙΝΤΕΟ του CNN ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top