Σε δίκη για τα «στημένα» παραπέμπεται ο Μάκης Ψωμιάδης

Μαζί με άλλους 10 κατηγορούμενους

Σε δίκη για τα «στημένα» παραπέμπεται ο Μάκης Ψωμιάδης

​Σε δίκη για τους «στημένους αγώνες» παραπέμπεται ο Μάκης Ψωμιάδης μαζί με άλλους 10 κατηγορούμενους ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Πρόκειται για το μέρος της δικογραφίας που διαχωρίστηκε από την κύρια ανάκριση, ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πριν τη συμπλήρωση του 18μηνου ορίου προσωρινής κράτησης του θεωρούμενου εκ των βασικών κατηγορούμενων Μάκη Ψωμιάδη.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, οι 11 κατηγορούμενοι παραπέμπονται να δικαστούν αντιμέτωποι με βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις, που αφορούν παράνομο στοιχηματισμό την περίοδο 2008- 2011.

Στο εδώλιο θα καθίσουν οι: Χρυσόστομος (Μάκης) Ψωμιάδης, Σταύρος Ψωμιάδης, Ιωάννης Παπακώστας, Κωνσταντίνος Ριαβόγλου, Θωμάς Μητρόπουλος, Γεώργιος Χριστοβασίλης, Ευάγγελος Αγγελής, Διονύσιος Κωτούλας, Περικλής Αμανατίδης, Δημήτρης Δημητρίου και Γιώργος Χαβενετίδης.

Οι κατηγορίες ανά περίσταση, αφορούν συγκρότηση από κοινού, ένταξη και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση με απειλή βλάβης, απάτη κατ' επάγγελμα και συνήθεια, ηθική αυτουργία σε απάτη, δωροδοκία και δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, παράνομο στοίχημα και ηθική αυτουργία σε αυτό, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top