Ρέθυμνο: 2 Έλληνες και 2 τουρίστριες έκαναν χασίς και ελεύθερο κάμπινγκ σε περιοχή «ΝΑΤΟΥΡΑ»

Συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα

Ρέθυμνο: 2 Έλληνες και 2 τουρίστριες έκαναν χασίς και ελεύθερο κάμπινγκ σε περιοχή «ΝΑΤΟΥΡΑ»

​Στο πλαίσιο, στοχευμένων ελέγχων και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών, αλλά και την τήρηση και εφαρμογή της νομοθεσίας, σε τουριστικές περιοχές, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Πέμπτης, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στην προστατευόμενη τουριστική περιοχή «Λίμνη Πρέβελη», του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο.

Η συγκεκριμένη περιοχή, είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα «ΝΑΤΟΥΡΑ» και χαρακτηρισμένη ως περιοχή, ιδιαίτερου φυσικού κάλους.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 37 και 33 ετών, μία 23χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (Η.Π.Α.) και μία 42χρονη υπήκοος Γερμανίας, για κατοχή κάνναβης.

Επιπλέον, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λάμπης, Έλληνες και αλλοδαποί κατασκηνωτές και στους 11 από αυτούς, σχηματίστηκε δικογραφία, για ελεύθερη κατασκήνωση (Νομοθεσία περί ίδρυση και λειτουργία χώρων οργανωμένης κατασκήνωσης).

Το προανακριτικό έργο, για τους συλληφθέντες διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ η δικογραφία περί ίδρυσης και λειτουργίας χώρων οργανωμένης κατασκήνωσης, σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λάμπης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top