Κατέληξε ο πατέρας που πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του στο Άργος

Μετά τον αυτοπυροβολισμό του- Ήθελε να εκδικηθεί την σύζυγό του!

Κατέληξε ο πατέρας που πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του στο Άργος

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο πατέρας που πυροβόλησε στο Άργος την δεκαεπτάχρονη κόρη του και στην συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, ο 47χρονος άνδρας νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Τζάνειου νοσοκομείου, στον Πειραιά όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.


Την ίδια ώρα η άτυχη κόρη του εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 12 Αυγούστου και συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο. Ο 47χρονος έτρωγε με την ανήλικη κόρη του σε κατάστημα της πλατείας Λαϊκής Αγοράς στο Άργος. Κάποια στιγμή που η κόρη του πήγε στο περίπτερο, την ακολούθησε και την πυροβόλησε με ένα πιστόλι, που κατείχε παράνομα, τραυματίζοντάς την στον αυχένα και το κεφάλι. Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε.

«Κλειδί» στην απίστευτη υπόθεση είναι το σημείωμα που βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο σπίτι του 47χρονου με το οποίο απευθύνεται στην εν διαστάσει σύζυγό του και αναφέρει ότι πήρε την απόφαση να σκοτώσει την κόρη τους για να την εκδικηθεί.

«Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ' εκδικηθώ που με άφησες. Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά. Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα» ανέφερε στο ανατριχιαστικό σημείωμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top