ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Θεσσαλονίκη: "Με έκανες να τους σκοτώσω" φώναζε ο οδηγός που έπεσε στη στάση

Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες- Ανάμεσά τους δύο ανήλικα παιδιά- ΦΩΤΟ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Θεσσαλονίκη: "Με έκανες να τους σκοτώσω" φώναζε ο οδηγός που έπεσε στη στάση

Πρώτη ανάρτηση: 20/08/2013 12:05​

Τραγωδία σημειώθηκε στις 10.30 το πρωί στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου του ΟΑΣΘ με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας 63χρονος άνδρας και να τραυματιστούν άλλα τέσσερα άτομα.

troxaioStasi2.jpg
Το τρ��γικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Οδό Θεσσαλονίκης. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, οχήματα της Πυροσβεστικής και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

Μια μητέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά της είναι μεταξύ των τραυματιών του τροχαίου δυστυχήματος και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

7_513_355.jpg
Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

troxaioStasi1.jpg
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός οδηγός του ΙΧ βγαίνοντας από το αυτοκίνητο άρχισε να φωνάζει: "Με έκανες να τους σκοτώσω!!!".

Πάντως, όπως προέκυψε από την κατάθεση που έδωσε στο αστυνομικό τμήμα του Ωραιοκάστρου, ένα άλλο αυτοκίνητο παραβίασε κόκκινο σηματοδότη. Ο νεαρός προσπάθησε να το αποφύγει και το αποτέλεσμα ήταν να καρφωθεί πάνω στη στάση.

Σημειώνεται πως στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ έπεσε και ο οδηγός του αυτοκινήτου που πέρασε με κόκκινο.
1 wraiokastro.jpg

Αυτήν την ώρα και οι δύο οδηγοί δίνουν καταθέσεις στο ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας.

troxaioStasi3.jpg
hyky.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top