Αποκάλυψη: Αναπαράσταση ζητά η οικογένεια της 23χρονης Φαίης για τον θανάσιμο τραυματισμό της

"Μίλησαν" τα κινητά- Δείτε τι έδειξαν τα πρώτα ευρήματα

Αποκάλυψη: Αναπαράσταση ζητά η οικογένεια της 23χρονης Φαίης για τον θανάσιμο τραυματισμό της
Αναπαράσταση για να φωτιστεί κάθε σκοτεινή πλευρά του θανάσιμου τραυματισμού της 23χρονης Φαίης από τη Νέα Μάκρη θα ζητήσει όπως αποκαλύπτει το STAR η οικογένεια της άτυχης κοπέλας.


Οι γονείς της θέλουν να μάθουν κάθε λεπτομέρεια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν το παιδί τους.

«Θέλουμε να ζητήσουμε αναπαράσταση γιατί θεωρούμε ότι πράγματι κάποια πράγματα δεν έχουν απαντηθεί ,δεν έγινε σωστή έρευνα κατά τη δική μας άποψη, διότι χά��ηκαν πειστήρια, δεν έγινε έλεγχος στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να θέλουμε να δούμε ακριβώς με ποιες συνθήκες, ποια ώρα και πως έγινε το ατύχημα» αναφέρει η δικηγόρος Αναστασία Ασπρίδη.

Στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο STAR o 25χρονος κατηγορούμενος μέσα από την φυλακή είχε περιγράψει από τη δική του πλευρά, τι έγινε εκείνο το βραδύ της 6ης Απριλιου στη Νέα Μακρη. Όπως είπε χτύπησε τη Φαιή στο πρόσωπο μετά από έναν έντονο καυγά με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον προφυλακτήρα ενός αυτοκινήτου και να τραυματισθεί θανάσιμα στο κεφάλι.

«Μίλησαν» τα κινητά

Τα πρώτα ευρήματα από τις κλήσεις των κινητών τηλεφώνων δείχνουν όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» εμπλοκή και άλλων ατόμων. Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με την εφημερίδα είχε επικοινωνήσει με την αδελφή της άτυχης κοπέλας, έναν αστυνομικό και μια playmate.


Ο πατέρας της ζητά μέσω της δικηγόρου του να επιβεβαιωθούν όσα λέει ο συνήγορος της μεγάλης του κόρης.

Κάντε κλικ και δείτε περισσότερα στο βίντεο...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top