Πατέρας 19χρονου Θανάση στο STAR: "Ο ελεγκτής είχε προηγούμενα με τον γιο μου"

"Εμείς οι δύο θα τα ξαναπούμε" του είχε πει

Πατέρας 19χρονου Θανάση στο STAR: "Ο ελεγκτής είχε προηγούμενα με τον γιο μου"

Νέα διάσταση στην υπόθεση του τραγικού περιστατικού που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου δίνει ο πατέρας του ο οποίος υποστηρίζει ότι ο ελεγκτής είχε προηγούμενα με τον γιο του και ουσιαστικά μόνο σε αυτόν έκανε έλεγχο.

"Γιατί δεν κατέβασε και τους άλλους που δεν είχαν εισιτήριο; Απλά ήθελε να τσακωθεί. Είχαν ξαναβρεθεί οι δυο τους και ο ελεγκτής του είχε πει “Εμείς οι δύο θα τα ξαναπούμε”» αναφέρει στην κάμερα του STAR και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα ο τραγικός πατέρας.

Η ιατροδικαστική έκθεση που είδε το φως της δημοσιότητας, όπως σας γράψαμε από το star.gr αναφέρει ότι ο θάνατος προήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση λόγω της πτώσης. Δίνει όμως άλλη τροπή στην υπόθεση καθώς έρχεται σε αντίθεση με την πραγματογνωμοσύνη των τεχνικών που επισημαίνει ότι ο Θανάσης Καναούτης πάτησε το κουμπί του κινδύνου και στην προσπάθεια του να βγει, η πόρτα του έκλεισε το πόδι του και έτσι έπεσε στο οδόστρωμα.

Την ίδια ώρα σάλος έχει δημιουργηθεί με τις οδηγίες προς τους εθελοντές ελεγκτές με εγκύκλιο των οδικών συγκοινωνιών.

Πάντως, οδηγός τρόλεϊ που είχε δουλέψει με τον ελεγκτή τον περιγράφει ως ήρεμο άνθρωπο και απορεί πως οδηγήθηκαν εκεί τα πράγματα.

Η έρευνα συνεχίζεται με καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού περιστατικού στην Τροχαία Περιστερίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top