Με μποφόρ θα επιστρέψουν οι εκδρομείς του δεκαπενταύγουστου!

Βροχές και σύννεφα στη Βόρεια Ελλάδα

​Πρόσκαιρες βροχές και συννεφιά αναμένεται στα βόρεια ορεινά το απόγευμα.

Στο Αιγαίο θα εξακολουθήσουν να πνέουν βόρειοι άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ. Και έτσι η επιστροφή των εκδρομέων του δεκαπενταύγουστου θα γίνει με ταλαιπωρία!

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά της δυτικής και της κεντρικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα βρίσκεται από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Κατά τόπους στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η Θερμοκρασία: από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στη Κρήτη οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και τοπικά μέχρι 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται από 23 έως 28 και στην Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 6 με 7 και τοπικά μέχρι 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική:
Ο καιρός θα είναι γενικά α��θριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.