Οι κολλητοί του 19χρονου Θανάση μιλούν για τα όνειρα που έκανε: "Έσβησαν για ένα ευρώ"

«Ήταν ένα χαρούμενο παιδί. Καλό ταξίδι "Μπαζ"»

Οι κολλητοί του 19χρονου Θανάση μιλούν για τα όνειρα που έκανε: "Έσβησαν για ένα ευρώ"

Οι τρεις πιο στενοί φίλοι του 19χρονου Θανάση Καναούτη, ο Σωκράτης, ο Τάκης και ο Νίκος δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του κολλητού τους φίλου εκφράζοντας αμέτρητα «γιατί». Την Τρίτη, την ημέρα της τραγωδίας το γέλιο τους «πάγωσε» όταν έμαθαν ότι δεν θα ξαναδούν ποτέ τον 19χρονο φίλο τους.

«Έφυγε άδικα… Όλοι μας είμαστε σοκαρισμένοι. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι ο φίλος μας ο Θανάσης δεν θα είναι πια μαζί μας, όπως κάθε μέρα. Κυρίως όμως μας συγκλονίζει η αδικία. Είναι εξωφρενικό να χάνει τη ζωή του ένας άνθρωπος για μια τέτοια αιτία… για ένα ευρώ!»

Όπως κάθε παιδί έτσι και ο Θανάσης έκανε όνειρα κυρίως για το επαγγελματικό του μέλλον.

«Σε μερικές εβδομάδες θα κατατασσόταν στο στρατό ως εθελοντής 5ετούς θητείας. Ήταν προετοιμασμένος και αγωνιούσε να έρθει εκείνη η μέρα. Τον τελευταίο καιρό ήταν το μόνιμο θέμα συζήτησης που είχαμε» αναφέρει ο Σωκράτης.

«Είχε επίσης τον τελευταίο καιρό μια λαχτάρα να αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης και μάλιστα να προχωρήσει και να το κάνει και επαγγελματικό» λέει ο Τάκης.

Μια άλλη παρέα νέων παιδιών από τη Χρυσούπολη, τα μέλη της οποίας γνώριζαν τον Θανάση, έχουν να λένε πόσο του άρεσε να παίζει μπάλα μαζί τους στο γηπεδάκι 8Χ8 του Πάρκου στη «Χωραφά» όπως τη λένε.

«Ήταν ένα χαρούμενο παιδί. Αστειευόταν, του άρεσε το τάβλι, όπου γίνονταν απίστευτες κόντρες και περνούσαμε αρκετό χρόνο, κάνοντας πλάκες μεταξύ μας μέσα από το Ίντερνετ.

Μάλιστα, του είχαν κολλήσει το παρατσούκλι «Μπαζ» εξαιτίας της αγάπης του για τον ομώνυμο καλοκάγαθο ήρωα.

Στο facebook η αδελφή του Βούλα γράφει: «Έφυγες άδικα από τη ζωή αδελφούλη μου, μας λείπεις πολύ, εκδίκηση θα πάρουμε Αγγελέ μου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top