TI ΕΔΕΙΞΕ η έκθεση της πραγματογνωμοσύνης για το πως έχασε τη ζωή του ο 19χρονος!

Έγινε η αναπαράσταση της τραγωδίας στο τρόλεϊ-ΕΔΕ για οδηγό και ελεγκτή

TI ΕΔΕΙΞΕ η έκθεση της πραγματογνωμοσύνης για το πως έχασε τη ζωή του ο 19χρονος!

Πρώτη ανάρτηση: 16/08/2013 13:27

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι για τον μυστηριώδη θάνατο του 19χρονου Θανάση Καναούτη που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τρίτης πηδώντας από το τρόλεϊ στην Παναγή Τσαλδάρη και μετά από καυγά που είχε με τον ελεγκτή επειδή δεν είχε εισιτήριο!

Tο πρωί έγινε αναπαράσταση στο τρόλεϊ, όπου συνέβη η τραγωδία με τον 19χρονο. Ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ και πραγματογνώμονες ήλεγξαν το όχημα και κυρίως τη διαδικασία ανοίγματος της πόρτας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να σχηματίσουν εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με το vima.gr στο πόρισμα των ελεγκτών που πραγματοποίησαν την πραγματογνωμοσύνη για το τραγικό περιστατικό φέρεται να αναφέρεται ότι:

«Ο 19χρονος διαπληκτίστηκε με τον ελεγκτή ο οποίος τον τράβηξε από την μπλούζα για να μην αποβιβαστεί. Στη συνέχεια ενώ του ξέφυγε, έτρεξε προς την πόρτα. Πάτησε το μπουτόν κινδύνου, το όχημα επιβράδυνε και με το άλλο χέρι του έσπρωξε την πόρτα για να ανοίξει. Όταν άφησε το χέρι του από το μπουτόν η πόρτα έκλεισε με αποτέλεσμα να του "πιάσει" το πόδι και να γυρίσει το σώμα του. Ο άτυχος νέος, στην προσπάθεια του να απεγκλωβιστεί έπεσε».

Στο μεταξύ, Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τους χειρισμούς του οδηγού και του ελεγκτή του τρόλεϊ κατά το τραγικό περιστα��ικό με τον 19χρονο, διέταξε η διοίκηση της Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΟΣΥ Α.Ε.).

yuiketyie.jpg

19xronos1_473_355.jpg
Ο 19χρονος κηδεύτεται αυτήν την ώρα (στις 17.00) από το νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου Περιστερίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top