Μαρτυρία: «ο οδηγός μπορεί να άνοιξε την πόρτα του τρόλεϊ»

Τι λέει επιβάτιδα για τον θάνατο του 19χρονου

Νέα διάσταση στον θάνατο του 19χρονου Θανάση, κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων στο τρόλεϊ, δίνει η μαρτυρία μιας επιβάτιδας που υποστηρίζει ότι την πόρτα ενδεχόμενως να άνοιξε ο οδηγός!

«Το παιδί ήταν πάνω στην πόρτα στηριγμένο. Ο ελεγκτής ήταν μαζί με το παιδί, τσακώνονται, ήταν στα χέρια και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και το παιδί βρίσκεται κάτω με τον ελεγκτή πάνω του. Δεν μπορώ να πω ότι τον έσπρωξε, γιατί δεν είδα, αλλά ήταν στα χέρια και το παιδί βρέθηκε με την πόρτα ανοιγμένη, χωρίς όμως να την ανοίξ��ι το παιδί... Ο οδηγός ήταν στην θέση του, ούτε καθισμένος, ούτε όρθιος. Μπορεί και να την άνοιξε ο οδηγός την πόρτα, δεν λέω σίγουρα γιατί δεν είδα, αλλά μπορεί και να την άνοιξε ο οδηγός», είπε η κα. Γεωργία Παναγιωτοπούλου.

Περιγράφοντας το περιστατικό, η επιβάτιδα συνέχισε: «ο ελεγκτής και το παιδί τσακώνονταν! Μπουνιά; Όχι, το παιδί δεν χτύπησε κανέναν! Υπήρχε μόνο μία διαμάχη στα χέρια, με μπλούζες και τέτοια. Αλλά ήταν και ο ελεγκτής πολύ επιθετικός με το παιδί».

Όπως είπε η ίδια, άκουσε τον ελεγκτή να λέει «θα πληρώσεις κ*λ*παιδο» και τον 19χρονο να αρνείται λέγοντας «δεν έχω χρήματα», ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες ήταν με το μέρος του παιδιού και κάποιοι προσφέρθηκαν ακόμα και να πληρώσουν αντί για εκεί��ον...

Δες στο βίντεο την μαρτυρία της επιβάτιδας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top