Πατέρας του 19χρονου στο STAR: Να καμαρώνουν για αυτό που έκαναν στο παιδί μου!

Τι λέει η δικηγόρος του – Το STAR καταγράφει πως ανοίγει η πόρτα του τρόλεϊ εν κινήσει

«Κανείς δεν το πιστεύει. Τι να πιστέψει; Ότι στα καλά καθούμενα για ένα ευρώ αφαιρείται μια ζωή;» αναρωτιέται μιλώντας στο STAR και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα ο πατέρας του αδικοχαμένου Θανάση, στον οποίο αύριο θα πει το τελευταίο αντίο.

Ο κ. Καναούτης συγκλονισμένος και κρατώντας τη φωτογραφία του παιδιού του, απευθύνει στον ελεγκτή και τον οδηγό του τρόλεϊ ένα μήνυμα: «Να τιμωρηθεί ο ελεγκτής εάν φταίει, να τιμωρηθεί. Εγώ τους λέω, ας καμαρώνουν για αυτά που έκαναν στο παιδί μου».

Όπως τονίζει ο ίδιος, γνωρίζει ότι κατέβασαν από το τρόλεϊ τις δύο κοπέλες που ήταν μαζί με τον γιο του και στη συνέχεια ο 19χρονος τσακώθηκε με τον ελεγκτή. Μετά από λίγο, όπως αναφέρει, «τα κορίτσια τον βρήκαν κάτω στο έδαφος αιμόφυρτο».

Παράλληλα, ζητήθηκε να γίνει και πραγματογνωμοσύνη στο επίμαχο τρόλεϊ της γραμμής Ζάππειο-Άγιος Ιερόθεος.

Όπως τονίζει η Αρετή Παναγιώτου, δικηγόρος της οικογένειας, στο STAR, η πραγματογνωμοσύνη στο όχημα είναι κ��μβικής σημασίας καθώς «εκεί θα φανεί εάν άνοιξε η πόρτα από τον οδηγό ή το παιδί και πως άνοιξε».

Το STAR ζήτησε να μάθει και κατέγραψε πως ανοίγει η πόρτα ενός τρόλεϊ εν κινήσει και τι γίνεται σε περίπτωση που πρέπει να κατέβουν οι επιβάτες σε περίπτωση ατυχήματος.

Δείτε το βίντεο…