Πατέρας του 19χρονου στο STAR: Να καμαρώνουν για αυτό που έκαναν στο παιδί μου!

Τι λέει η δικηγόρος του – Το STAR καταγράφει πως ανοίγει η πόρτα του τρόλεϊ εν κινήσει

Πατέρας του 19χρονου στο STAR: Να καμαρώνουν για αυτό που έκαναν στο παιδί μου!

«Κανείς δεν το πιστεύει. Τι να πιστέψει; Ότι στα καλά καθούμενα για ένα ευρώ αφαιρείται μια ζωή;» αναρωτιέται μιλώντας στο STAR και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα ο πατέρας του αδικοχαμένου Θανάση, στον οποίο αύριο θα πει το τελευταίο αντίο.

Ο κ. Καναούτης συγκλονισμένος και κρατώντας τη φωτογραφία του παιδιού του, απευθύνει στον ελεγκτή και τον οδηγό του τρόλεϊ ένα μήνυμα: «Να τιμωρηθεί ο ελεγκτής εάν φταίει, να τιμωρηθεί. Εγώ τους λέω, ας καμαρώνουν για αυτά που έκαναν στο παιδί μου».

Όπως τονίζει ο ίδιος, γνωρίζει ότι κατέβασαν από το τρόλεϊ τις δύο κοπέλες που ήταν μαζί με τον γιο του και στη συνέχεια ο 19χρονος τσακώθηκε με τον ελεγκτή. Μετά από λίγο, όπως αναφέρει, «τα κορίτσια τον βρήκαν κάτω στο έδαφος αιμόφυρτο».

Παράλληλα, ζητήθηκε να γίνει και πραγματογνωμοσύνη στο επίμαχο τρόλεϊ της γραμμής Ζάππειο-Άγιος Ιερόθεος.

Όπως τονίζει η Αρετή Παναγιώτου, δικηγόρος της οικογένειας, στο STAR, η πραγματογνωμοσύνη στο όχημα είναι κ��μβικής σημασίας καθώς «εκεί θα φανεί εάν άνοιξε η πόρτα από τον οδηγό ή το παιδί και πως άνοιξε».

Το STAR ζήτησε να μάθει και κατέγραψε πως ανοίγει η πόρτα ενός τρόλεϊ εν κινήσει και τι γίνεται σε περίπτωση που πρέπει να κατέβουν οι επιβάτες σε περίπτωση ατυχήματος.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top