Ζέστη, τοπικές βροχές και μποφόρ στην Κοίμηση της Θεοτόκου

Τι καιρό θα κάνει από σήμερα έως και την Κυριακή

Ζέστη, τοπικές βροχές και μποφόρ στην Κοίμηση της Θεοτόκου

​Πρώτη ανάρτηση: 15/08/2013 00:00

Λιακάδα, ζέστη, τοπικές βροχές το μεσημερο-απόγευμα και βοριάδες έως 7 μποφόρ μας επιφυλάσσει ο Δεκαπενταύγουστος, ενώ ο καιρός θα είναι ίδιος μέχρι και την Κυριακή!

Αναλυτικότερα:

Σήμερα, 15 Αυγούστου, ο καιρός θα είναι καλός σε όλη την χώρα, αν και το μεσημέρι δεν αποκλείεται να βρέξει στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, 3 με 5 μποφόρ, τοπικά στο Αιγαίο, όμως, θα «πιάσουν» και τα 7!

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 25 μέχρι 37 στη δυτική και Νότια Ελλάδα, από 25 έως 36 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 22 μέχρι 31 στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και από 25 μέχρι 35 στο ανατολικό Αιγαίο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, το σκηνικό θα αλλάξει λίγο, αφού οι μετεωρολόγοι προβλέπουν μεμονωμένες καταιγίδες, το μεσημέρι και το απόγευμα, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, καθώς και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Οι βοριάδες, πάντως, θα παραμείνουν στο... ύψος τους.

Καμία απολύτως αλλαγή δεν θα έχουμε στον καιρό της Κυριακής: πρόσκαιρες βροχές αναμένονται στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές ώρες, η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και το βοριαδάκι θα είναι από 4 μέχρι 7 μποφόρ.

Δες στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για τον Δεκαπενταύγουστο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top