Ελεύθεροι αφέθηκαν ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλεϊ στο Περιστέρι

Ο εισαγγελέας ερευνά αν όντως ο 19χρονος πάτησε το κουμπί κινδύνου

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλεϊ στο Περιστέρι

​Ελεύθεροι αφέθηκαν από τον εισαγγελέα ποινικής δίωξης ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλει στο Περιστέρι που συνελήφθησαν το πρωί για το θάνατο του 19χρονου ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν πήδηξε για να αποφύγει να πληρώσει το πρόστιμο επειδή δεν είχε εισιτήριο.

Ο εισαγγελέας ζήτησε από το Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου να διερευνήσει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας καθώς από δυο μαρτυρίες που υπάρχουν στη δικογραφία δεν προκύπτει πώς υπήρξε απώθηση του νεαρού από τον ελεγκτή ή τον οδηγό:

«Υπήρξε μόνο διαπληκτισμός», ανέφερε αρμόδια πηγή και δεν προκύπτει από πουθενά ότι υπήρξε πρόθεση. Περισσότερο κοινωνική διάσταση έχει το θέμα και λιγότερο νομική», εξήγησε η ίδια πηγή.

Ο εισαγγελέας πάντως ζήτησε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στο λεωφορείο ώστε να εξακριβωθεί ο ισχυρισμός ότι «ο νεαρός πάτησε το κουδούνι κινδύνου, άνοιξε η πόρτα αλλά αυτομάτως το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε καθώς έτσι είναι προγραμματισμένο και πέφτοντας έχασε την ισορροπία του».

Ο εισαγγελικός λειτουργός έδωσε εντολή επίσης να ληφθούν μαρτυρικές καταθέσεις από τους γονείς του θύματος αλλά και τους αυτόπτες μάρτυρες καθώς και να κληθούν ά��εσα σε ανωμοτί (χωρίς όρκο) κατάθεση ο οδηγός και ο ελεγκτής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top