Βίντεο λίγα λεπτά μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου που δεν είχε εισιτήριο

Πήδηξε από το τρόλεϊ για να αποφύγει τον ελεγκτή

Βίντεο λίγα λεπτά μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου που δεν είχε εισιτήριο

eurospy-19xronos_aima.jpg

Ένα βίντεο έχει έρθει στη δημοσιότητα προκαλώντας πολλά ερωτήματα, λίγα λεπτά μετά την τραγωδία με θύμα έναν 19χρονο που πήδηξε από το τρόλεϊ προκειμένου να αποφύγει τον ελεγκτή καθώς δεν είχε εισιτήριο.

Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, ο νεαρός επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ με αριθμό 7039 που εκτελούσε το δρομολόγιο «Ζαππειο-Α. Ιερόθεος» από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Στην επόμενη στάση, στην Παναγή Τσαλδάρη, μπήκε στο τρόλεϊ ο ελεγκτής. Ήταν 11 το βράδυ.

Ο νεαρός άνοιξε τις πόρτες του τρόλεϊ, πήδηξε έξω με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και τελικά να εκπνεύσει στο Γεννηματάς.

eurospy-19xronos-peristeri.jpg
Όπως βλέπετε και στο βίντεο ενώ ο 19χρονος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, στο σημείο που τραυματίστηκε το παιδί, έχουν καταφθάσει 5 περιπολικά. Η «μάχη» φουντώνει. Επιβάτες και περαστικοί βρίζουν τον ελεγκτή ενώ ένας από τους επιβαίνοντες έρχεται στα χέρια μαζί του. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να χωρίσουν τους δύο άνδρες. Μάταια όμως.

Το πλήθος είναι οργισμένο. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να χτυπήσουν τον ελεγκτή. Μία κοπέλα, που κάθεται στο πεζοδρόμιο σε κατάσταση «αμόκ» μη μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη λίγα λεπτά πριν, σηκώνεται και εκσφενδονίζει ένα μπουκάλι νερό προς τον ελεγκτή λέγοντάς του «Σε ακούω τόση ώρα πάνω από το κεφάλι μου. Πήρες τη ζωή του παιδιού το καταλαβαίνεις;»

Αμέσως τα αίματα ανάβουν και πάλι. Ο ελεγκτής ζητά να πάει αυτόφωρο η κοπέλα. Σκηνές τραγικές!

eurospy-19xronos aima.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top