Λιμενικό Σώμα: «Όλα καλά στη συναυλία του Βέρτη»

Διαψεύδει ότι παρεμπόδισε αστυνομικούς να κάνουν ελέγχους

Μεγάλο θέμα δημιουργήθηκε σχετικά με την καταγγελία αστυνομικών για παρεμπόδιση ελέγχου στη συναυλία του Βέρτη.

Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος όμως με ανακοίνωση που εξέδωσε αρνείται πως έγινε κάτι τέτοιο.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Με αφορμή δημοσιεύματα αναφορικά με καλλιτεχνική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την 02 Αυγούστου 2013 στον εμπορικό λιμένα Μυτιλήνης που αφήνουν μομφές για το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, ξεκαθαρίζουμε ότι τα εν λόγω είναι αβάσιμα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καθόσον από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση των προβλεπομένων και των όρων διεξαγωγής της ανωτέρω καλλιτεχνικής εκδήλωσης.

Επισημαίνεται δε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης στο χώρο βρίσκονταν στελέχη του Σ.Δ.Ο.Ε. τα οποία πραγματοποιούσαν συνεχείς ελέγχους νομιμότητας χωρίς να διαπιστώσουν ουδεμία παράβαση.

Ειδικότερα για αναφορές στα ανωτέρω δημοσιεύματα περί απομάκρυνσης στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ισχύουν τα παρακάτω:

Την 00.45 στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου κατέφθασαν στο σημείο διεξαγωγής της συναυλίας και ενημέρωσαν τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής για την ύπαρξη καταγγελιών για ηχορύπανση. Δεδομένου ότι η συναυλία λάμβανε χώρα σε χώρο αρμοδιότητας Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τους γνωστοποιήθηκε ότι άμεσα θα ενημερωνόντουσαν σχετικά οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης όπως κα�� έγινε.

Η εκδήλωση έληξε την 01.00 όπως ακριβώς οριζόταν και στη σχετική άδεια."

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top