''Αρχαία'' τραγωδία: Σε κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της

Τραγική φιγούρα η μάνα-ΔΕΙΤΕ τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες

''Αρχαία'' τραγωδία: Σε κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της

​Αρχαία τραγωδία θυμίζει η απόπειρα δολοφονίας της 17χρονης Ασπασίας από τον 47χρονο πατέρα της, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας, στο κέντρο της πόλης του Άργους!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μικρή δίνει τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ!

Η 17χρονη μεταφέρθηκε αρχικά βαριά τραυματισμένη, με δύο σφαίρες στο κεφάλι, στο νοσοκομείο του Άργους και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου και χειρουργήθηκε και επειδή δεν υπήρχαν κρεβάτια, την πήγαν στο ΚΑΤ.

Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν και τώρα υποστηρίζουν ότι χρειάζονται τρία 24ωρα για να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της και μετά θα δουν τι βλάβες έχουν προκληθεί από τις δυο σφαίρες που δέχθηκε!

Τραγική φιγούρα σε αυτή την υπόθεση είναι η μητέρα της 17χρονης. Όση ώρα το βράδυ της Δευτέρας χειρουργούσαν οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας το παιδί της εκείνη υποβασταζόμενη από συγγενείς και λίγους καλούς φίλους μεταφέρθηκε στη ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου.

Νωρίς το πρωί και αφού κατάφερε να περάσει το πρώτο σοκ πήγε στο ΚΑΤ μαζί με την κόρη της. Δεν βγαίνει ούτε ένα λεπτό από τη Μονάδα. Βρίσκεται δίπλα στο προσκεφάλι του παιδιού της και περιμένει να ανοίξει τα μάτια της, να είναι το πρώτο πρόσωπο που θα αντικρύσει αν το κορίτσι καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή!

Ο 47χρονος πα-ΤΕΡΑΣ μεταφέρθηκε στο Τζάνειο και η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη, αφού αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι!

Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες

Συγκλονισμένη είναι και η τοπική κοινωνία του Άργους. Ήταν 14:40 το μεσημέρι της Δευτέρας όταν ακούστηκαν οι δυο πυροβολισμοί στο κέντρο της πόλης.

«Θύμωσε και εν ψυχρώ πυροβόλησε την κόρη του», λέει σοκαρισμένος ένας αυτόπτης μάρτυρας.

«Η κοπέλα κατέβηκε να πάρει τσιγάρα και την πυροβόλησε εν ψυχρώ», λέει ένας άλλος.

Το χρονικό

�� πατέρας (γνωστός επιχειρηματίας του Άργους) έτρωγε με την 17χρονη κόρη του σε μαγαζί στο κέντρο του Άργους στις 2:30 περίπου το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όταν έφυγαν, ανέβηκαν στο μηχανάκι του πατέρα και τότε η κόρη του ζήτησε να σταματήσει για να πάει στο περίπτερο να πάρει τσιγάρα. Τότε και για άγνωστους έως τώρα λόγους ο πατέρας έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε εν ψυχρώ. Μια σφαίρα την βρήκε στον αυχένα και η δεύτερη στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια ο 47χρονος με το ίδιο πιστόλι, που είχε στην κατοχή του παράνομα, πήγε στο σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί όταν πήγαν σπίτι του για να τον συλλάβουν, τον βρήκαν αιμόφυρτο.

Κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν ήταν σε θέση να πει στους αστυνομικούς τι ακριβώς έγινε και ο 47χρονος πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του. Τώρα οι αστυνομικοί περιμένουν να πάρουν κατάθεση από τη μητέρα του κοριτσιού, η οποία είναι σε διάσταση με το σύζυγό της και δράστη.

Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα το γεγονός ότι σύμφωνα με μαρτυρίες ο άνδρας είχε αλλάξει από τότε που είχε χωρίσει με τη γυναίκα του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top