Αποκλειστικό: Με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο προσεύχεται για την υγεία της 17χρονης

Τι λένε στο Star.gr οι θεράποντες ιατροί για κόρη και πατέρα από Άργος

Αποκλειστικό: Με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο προσεύχεται για την υγεία της 17χρονης

Ρεπορτάζ: Μαρία Κυπραίου

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο την εξέλιξη της υγείας της 17χρονης Ασπασίας από το Άργος, η οποία έπεσε αιμόφυρτη το μεσημέρι της Δευτέρας μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών από το όπλο του ίδιου της του πατέρα. Η μητέρα της, φύλακας άγγελος στο πλευρό της προσεύχεται μέρα νύχτα για το "αγγελούδι" της.

Η άτυχη κοπέλα που είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, φέρει δύο τραύματα, ένα στο κεφάλι και ένα στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ. Επίσης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην αυχενική μοίρα.

Όπως ενημέρωσαν οι θεράποντες ιατροί, τα επόμενα τρία εικοσιτετράωρα θα είναι πολύ κρίσιμα για την πορεία της υγείας της όμορφης Ασπασίας.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν υπάρχει κίνδυνος να μείνει παράλυτη από τον αυχένα και κάτω, αν τα καταφέρει και κρατηθεί στη ζωή.

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση είναι και ο 47χρονος πατέρας της κοπέλας ο οποίος νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Τζανείου Νοσοκομείου. Υπενθυμίζεται ότι μετά την φρικιαστική του πράξη έστρεψε το όπλο εναντίον του και επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του

Το Star.gr μίλησε με το γραφείο της διοίκησης του Τζανείου το οποίο μας ενημέρωσε ότι «η σφαίρα πέρασε από το στόμα στον εγκέφαλο του 47χρονου δράστη. Μάλιστα οι γιατροί έχουν τοποθετήσει ενδοκρανιακό καθετήρα προκειμένου να ελέγχουν την πίεση του εγκεφάλου του. Επίσης θα γίνει αξονική εξέταση ενώ οι γιατροί τον παρακολουθούν στενά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του».

Στο μεταξύ, άγνωστα παραμένουν τα αίτια που έκαναν τ��ν 47χρονο πατέρα, γνωστό επιχειρηματία του Άργους, να πυροβολήσει την ίδια του την κόρη.

Τραγική φιγούρα η εν διαστάσει σύζυγός του που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ενώ ψυχίατροι την παρακολουθούν και της δίνουν κουράγιο.​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top