Aυξημένη η κίνηση στα λιμά��ια: Φεύγουν οι αδειούχοι του Δεκαπενταύγουστου

Εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ

Aυξημένη η κίνηση στα λιμάνια: Φεύγουν οι αδειούχοι του Δεκαπενταύγουστου

Αυξημένη αναμένεται να είναι σήμερα και αύριο η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, εν όψει του Δεκαπενταύγουστου.
Λόγω της κορύφωσης της εξόδου, το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή είναι σε αυξημένη επιφυλακή για τη διευκόλυνση των εκδρομέων και συμβουλεύει αυτούς που πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο, να φτάνουν μιάμιση ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους των λιμανιών.

Για σήμερα Τρίτη, από τον Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 17 δρομολόγια αναχώρησης, 23 από τον Αργοσαρωνικό, 11 από τη Ραφήνα και 5 από το Λαύριο.

Την Τετάρτη, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, πρόκειται να πραγματοποιηθούν 19 αναχωρήσεις πλοίων από τον Πειραιά, 15 από τον Αργοσαρωνικό, 11 από τη Ραφήνα και 6 από το Λαύριο.

Τον Δεκαπενταύγουστο θα αναχωρήσουν από τον Πειραιά 17 πλοία, 15 για τον Αργοσαρωνικό, 12 από τη Ραφήνα και 3 από το Λαύριο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά για τις αναχωρήσεις και τις αφίξεις των πλοίων όλο το 24ωρο, από τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας, στον αριθμό 14944 του ΟΤΕ και στο 14541 του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top