Αυτόγραφα αντί για εισιτήρια έδιναν σε συναυλία του Χατζηγιάννη

Ντου έκανε το ΣΔΟΕ

Την περασμένη Πέμπτη οι θαυμαστές του Μιχάλη Χατζηγιάννη άρχισαν να γεμίζουν το στάδιο της Ρόδου για να παρακολουθήσουν τη συναυλία. Ανάμεσα τους όμως βρεθήκαν και άνδρες της οικονομικής αστυνομίας. Σταμάτησαν κάποιους που έμπαιναν και διαπίστωσαν πως είχαν αθεώρητα εισιτήρια.

Οι άνδρες μπήκαν και στο χώρο της συναυλίας και έκπληκτοι διαπίστωσαν πως σε κάποιους είχαν δοθεί αντί για εισιτήρια αυτόγραφα του τραγουδιστή .

Η συναυλία δεν σταμάτησε αλλά οι άνδρες άρχισαν εξονυχιστικό έλεγχο και απευθύνθηκαν στους διοργάνωτες που ήταν πολιτιστικός σύλλογος της περιοχής Αρχαγγελου Ρόδου. Ζήτησαν να τους προσκομίσουν το λογαριασμό που θα κατέθεταν τα έσοδα από τη συναυλία, τον συνολικό αριθ��ό των εισιτήριων που κοπήκαν αλλά και το ιδιωτικό συμφωνητικό με την αμοιβή του καλλιτέχνη. Συμφώνα με τον αντιδήμαρχο Ρόδου ο πολιτιστικός σύλλογος είχε απαλλαγή ..

Αν και ακόμη η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί από τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται πως δεν προκύπτει παρανομία ..

Το ΣΔΟΕ συνεχίζει τους ελέγχους και καθημερινά πιάνει στην τσιμπίδα του παράνομους επιχειρηματίες. Νωρίς το πρωί μπήκε λουκέτο σε ένα εστιατόριο καφέ στα Συβοτα και σε μια ταβέρνα στη Θάσο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top