Θρήνος στη Κομοτηνή: 29χρονος μπήκε στη θάλασσα να κολυμπήσει και δεν βγήκε ποτέ!

Τραγική φιγούρα η μητέρα του που ήταν μαζί του

Θρήνος στη Κομοτηνή: 29χρονος μπήκε στη θάλασσα να κολυμπήσει και δεν βγήκε ποτέ!

​Νεκρός βρέθηκε ένας 29χρονος κολυμβητής το πρωί της Δευτέρας στην Κομοτηνή που είχε εξαφανιστεί το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.

Ο 29χρονος βρισκόταν στην περιοχή της Αρωγής μαζί με τη μητέρα του το βράδυ της Κυριακής όταν ο ίδιος μπήκε στη θάλασσα για να κολυμπήσει. Η ώρα περνούσε και η μητέρα του, που βρισκόταν στην παραλία, άρχισε να ανησυχεί βλέποντας τον γιο της να μην επιστρέφει.

Αμέσως ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Φαναρίου για την εξαφάνισή του και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 29χρονου. Δύο περιπολικά οχήματα και δύο σκάφη με επιβαίνοντες προσωπικό της Λιμενικής Αρχής ��εκίνησαν έρευνες χτενίζοντας την περιοχή. Στις έρευνες συμμετείχε και η ομάδα διάσωσης Κομοτηνής με εθελοντές αυτοδύτες.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας δύτες εντόπισαν νεκρό τον 29χρονο και η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για νεκροψία- νεκροτομή. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Φαναρίου.

Τι αναφέρει το Λιμενικό:

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Φαναρίου, ότι στη θαλάσσια περιοχή Αρωγής νομού Ροδόπης, αγνοείται 29χρονος κολυμβητής.
Άμεσα προς διενέργεια έρευνας αναχώρησαν δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και απέπλευσαν το ΕΡ/ΚΟ-Α/Κ σκάφος «ΑΓΓΕΛΟΣ-ΑΛΕΚΟΣ» Τ.Λ. 115 και το ΕΠ/ΚΟ-Α/Κ σκάφος «ΚΟΜΝΗΝΟΣ» Σ.Λ. 281 με επιβαίνοντες προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής ενώ συμμετείχε και η ομάδα διάσωσης Κομοτηνής με εθελοντές αυτοδύτες.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, ο 29χρονος ανευρέθη νεκρός από δύτες και η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για νεκροψία- νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Φαναρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top