Τι καιρό θα κάνει μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο

Αναλυτικά η πρόγνωση ανά ημέρα - δες πού θα βρέξει!

Τι καιρό θα κάνει μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο

Πρώτη ανάρτηση: 11/08/2013 23:58

Όλα θα τα έχει ο καιρός την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου: σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, δεν θα μας λείψουν η λιακάδα και η ζέστη, αλλά ούτε οι βροχές και οι βοριάδες!

Αναλυτικά, ο καιρός ανά ημέρα:

Δευτέρα, 12 Αυγούστου: γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημεριαν��ς και απογευματινές ώρες και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί, 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Τρίτη, 13 και Τετάρτη, 14 Αυγούστου: αίθριος καιρός, με εξαίρεση τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3με 4 μποφόρ και στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πέμπτη, 15 Αυγούστου: αίθριος καιρός, με λίγα σύννεφα το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και κατά διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Παρασκευή, 16 Αυγούστου: γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες βροχές στα βορειοδυτικά ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι βοριάδες θα είναι 3 με 5 μποφόρ στα δυτικά, 4 με 6 στα ανατολικά και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει λίγο στα βόρεια.

Δες στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για την Δευτέρα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top