Ποιό πριγκιπικό μωρό; Γεννιέται γιγαντιαίο πάντα!

ΒΙΝΤΕΟ: μετά την Kέιτ Μίντλετον ήρθε η σειρά της... Τιαν Τιαν!

Ποιό πριγκιπικό μωρό; Γεννιέται γιγαντιαίο πάντα!

Άλλη δουλειά εκτός από... γεννητούρια δεν έχουν εκεί στη Βρετανία: δύο εβδομάδες πέρασαν από τον ερχομό του πριγκιπικού μωρού και τώρα πρώτο θέμα είναι η γέννηση ενός γιγαντιαίου πάντα!

Στα πρώτα θέματα είναι ο επικείμενος ερχομός του πελαργού στον Ζωολογικό Κήπο του Εδιμβούργου, όπου το γιγαντιαίο πάντα Τιαν Τιαν ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το μωράκι του.

Η Τιαν Τιαν γονιμοποιήθηκε τεχνητά πριν από περίπου 4 μήνες και φέρεται να κυοφορεί, γεγονός που θα σημάνει την πρώτη γέννηση γιγαντιαίου πάντα στην Μεγάλη Βρετανία.

«Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα σε αυτό το στάδιο αν η Τιάν Τιάν είναι έγκυος ή όχι, αν και έχουμε ενδείξεις που μας ��νθαρρύνουν», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ζωολογικού Κήπου Κρις Γουέστ.

Μέχρι να της κάνουν υπερηχογράφημα -το οποίο κρίνεται επικίνδυνο για το γιγαντιαίο πάντα- και να εξακριβώσουν ότι όντως περιμένει μωρό, καλό θα ήταν οι Βρετανοί να... χαλαρώσουν λιγουλάκι!

Ε, είναι λιγουλάκι too much να βλέπεις διαρκώς ρεπορτάζ που συγκρίνουν την επικείμενη εγκυμοσύνη του πάντα με το βασιλικό μωρό... Δεν νομίζεις;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top