Παραβάσεις και στο συμφωνητικό του Πλούταρχου για τη συναυλία στην Αλεξανδρούπολη

Νέες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο-Τι λέει ο τραγουδιστής

Παραβάσεις και στο συμφωνητικό του Πλούταρχου για τη συναυλία στην Αλεξανδρούπολη

Νέες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο με τα μη θεωρημένα εισιτήρια που βρήκαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ σε έλεγχο που πραγματοποίησαν σε συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα, όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, την ώρα που ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευε παρουσία πολλών θαυμαστών του στο γήπεδο της πόλης «Φώτης Κοσμάς, οι «ράμπο» του ΣΔΟΕ, διαπίστωσαν πως είχαν εκδοθεί 916 μη νόμιμα εισιτήρια, με αναγραφόμενη τιμή 15 ευρώ αλλά και ακόμα 1.500 εισιτήρια που έφεραν λανθασμένη θεώρηση της εφορίας.

Συνολικά για τη συναυλία κόπηκαν 2.416 εισιτήρια.

Για το λόγο αυτό συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης ο 65χρονος πρόεδρος του Α.Ο. Αλεξανδρούπολης με αυτόφωρη διαδικασία.
Σύμφωνα με τον ειδικό γραμματέα του Σώματος, Στέλιο Στασινόπουλο, τα 916 εισιτήρια ήταν μαϊμού.

Επίσης αν και όπως σας ενημερώσαμε χθες τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως ο Γιάννης Πλούταρχος είναι αθώος, εντούτοις, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ, έλεγξαν προσεκτικά και τα συμφωνητικά συνεργασίας, διαπιστώνοντας και εκεί παραβάσεις. Για την ακρίβεια το συμφωνητικό που προέβλεπε αμοιβή 3.000 ευρώ για τον Γιάννη Πλούταρχο, δεν είχε κατατεθεί στην αρμόδια ΔΟΥ.

«Ήμουν καθ΄όλα νόμιμος, σεβόμενος πλήρως τους νόμους της Πολιτείας μας και δεν πρόκειται να ανεχθώ οποιοδήποτε διασυρμό και αναφορά του ονόματός μου» δήλωσε ο καλλιτέχνης σε ανακοίνωσή του.

Την ίδια ώρα, το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης καταδίκασε τον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού σωματείου της πόλης σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή αλλά και χρηματικό πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος βέβαια από την μεριά του, δήλωσε άγνοια για τα μαιμού εισιτήρια, ισχυριζόμενος πως δεν μπορούσε να ξέρει αν τα εισιτήρια ήταν θεωρημένα ή όχι. Για το λόγο αυτό επικαλέστηκε τα υπόλοιπα 1.500 εισιτήρια τα οποία σύμφωνα πάντα με τον ίδιο είχαν πουληθεί έξω από τον συναυλιακό χώρο και ήταν σφραγισμένα από την εφορία.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν όμως το δικαστήριο ενώ μετά την ετυηγορία του ο πρόεδρος του Α.Ο. Αλεξανδρούπολης άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top