Ήθελαν να γεμίσουν ναρκωτικά την Μύκονο

Εξαρθρώθηκε σπείρα - Οι νέοι σε ηλικία ο στόχος τους

Ήθελαν να γεμίσουν ναρκωτικά την Μύκονο

Στο «τσακ» γλίτωσαν εκατοντάδες νέοι από σπείρα, η οποία ήθελε να γεμίσει ναρκωτικά την Μύκονο. Οι αρχές εντόπισαν μεγάλες ποσότητες μεθαμφεταμίνης, αλλά και κοκαΐνη έτοιμα για πώληση.

Η αστυνομία συνέλαβε ένα 50χρονο Έλληνα, ο οποίος έφτασε από την Αθήνα με το πλοίο της γραμμής και μετέφερε 183 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης.

Στο λιμάνι τον παρέλαβε ένας 40χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Στη Μύκονο βρισκόταν και αξιωματικός από την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων, που χειρίζεται την υπόθεση καθώς υπήρχα�� πληροφορίες για διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών με στόχο κυρίως το νεαρόκοσμο που αυτή την περίοδο έχει κατακλύσει το νησί.

Στο σακίδιο του 50χρονου που κατηγορείται ότι έκανε τη μεταφορά από την Αθήνα στη Μύκονο οι αστυνομικοί βρήκαν δύο συσκευασίες με 183 γραμμάρια MDMA. Ο 40χρονος αλλοδαπός που φέρεται ότι θα έκανε την παραλαβή και τη διακίνηση της ναρκωτικής ουσίας, σύμφωνα με την Αστυνομία, οδήγησε τους άνδρες της Ασφάλειας στο σπίτι που μένει με έναν 47χρονο Κύπριο, και τους υπέδειξε τρεις συσκευασίες όπου υπήρχαν 838 γραμμάρια κοκαϊνης.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον συγκάτοικο του αλλοδαπού, ενώ ερευνούν τώρα το αν εμπλέκονται και άλλα άτομα στο κύκλωμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top