Νέο σκάνδαλο: Στην συναυλία του Πλούταρχου βρέθηκαν 1.000 αθεώρητα εισιτήρια!

Το ΣΔΟΕ συνέλαβε τον πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου Αλεξανδρούπολης

Νέο σκάνδαλο: Στην συναυλία του Πλούταρχου βρέθηκαν 1.000 αθεώρητα εισιτήρια!

Το ΣΔΟΕ δεν σταματά τους εξονυχιστικούς ελέγχους στην μάχη του κατά της φοροδιαφυγής και άρα τα «λαβράκια» που βγάζει είναι μεγάλα!

Τελευταίο περιστατικό οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, με τη συμμετοχή του γνωστού καλλιτέχνη - τραγουδιστή, Γιάννη Πλούταρχου.

Όπως διαπιστώθηκε από το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, βρέθηκαν περίπου 1.000 αθεώρητα εισιτήρια των 15 ευρώ, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη του προέδρου του Αθλητικού Σωματείου, ως φερόμενου υπόπτου φοροδιαφυγής.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της πόλης «Φώτης Κοσμάς» και η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

Ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος ανέφερε πως εντοπίστηκαν 1.000 «μαϊμού» - αθεώρητα εισιτήρια και 1.500 εισιτήρια σφραγισμένα από την Εφορία.

Μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν ευθύνες σε βάρος του τραγουδιστή ωστόσο ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ δήλωσε πως θα ελεγχθούν όλα τα συμφωνητικά.

Σήμερα, αναμένεται να εξετασθούν το ύψος των αθεώρητων εισιτηρίων, να ελεγχθούν τα θεωρημένα εισιτήρια -έλεγχος γνησιότητας- αλλά και το εάν είχε κατατεθεί το σχετικό με τη συναυλία συμφωνητικό στην τοπική Δ.Ο.Υ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top