Ηλεία: Έκοψαν το ρεύμα πριν λήξει ο λογαριασμός σε γυναίκα με πρόβλημα υγείας!

Aπίστευτα πράγματα στην Ελλάδα του 2013

Ηλεία: Έκοψαν το ρεύμα πριν λήξει ο λογαριασμός σε γυναίκα με πρόβλημα υγείας!

Γνωρίζαμε μέχρι πρότινος ότι στην εποχή της κρίσης γίνονταν προσπάθειες για κοινωνικούς λόγους, να μην γίνεται διακοπή ηλεκτροδότησης σε σπίτια λόγω χρεών ή με παρεμβάσεις φορέων και κατοίκων να γίνεται επανασύνδεση. Σε μια περίπτωση στο Βούναργο Ηλείας η ΔΕΔΔΗΕ, διέκοψε την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος σε κατοικία μια εβδομάδα πριν τη λήξη του λογαριασμού.

«Θύμα» της πράξης αυτή η Όλγα Σεργιάδου που το πρωί της Παρασκευής είδε το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ να διακόπτη την παροχή, λόγω οφειλής. Ο λογαριασμός των 800 ευρώ, όμως που έχει φτάσει στα χέρια της μέσω των ΕΛΤΑ, αναφέρει ως ημερομηνία λήξης την 8η Αυγούστου. Η ίδια ασθενής που κάνει χρήση μηχανήματος με αμπούλες οξυγόνου που χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα για να λειτουργήσει. Όπως ήταν φυσικό αντιδρώντας σε αυτή την απροειδοποίητη κίνηση της εταιρίας, η γυναίκα αναζήτησε το τι είχε συμβεί.

sergiadou1_c359e52ba38aed083c73ee0768b0bf74.jpg
Εκεί όπως ανέφερε δέχθηκε την άσχημη συμπεριφορά από την προϊσταμένη στην ερώτησή της γιατί της έκοψαν το ρεύμα. Έτσι μετά το επεισόδιο αυτό κινήθηκε προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας αποφασισμένη να υποβάλει μήνυση για το θέμα αυτό.

Όμως με��ά από παρέμβαση του διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Πύργου κ. Θεοδωρόπουλου, αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση της κατοικίας και την Δευτέρα θα πρέπει η κα Σεργιάδου να εξοφλήσει το ποσό. Ωστόσο τα ερωτήματα παραμένουν για την διακοπή της ηλεκτροδότησης προ της ημερομηνίας λήξης του λογαριασμού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top