Μπερλουσκόνι: «Θα μείνω εδώ! Σας κοιτώ στα μάτια και δηλώνω αθώος»

Στο πλευρό του Καβαλιέρε 25.000 κόσμου - Διαδήλωση κατά της Δικαιοσύνης!

Μπερλουσκόνι: «Θα μείνω εδώ! Σας κοιτώ στα μάτια και δηλώνω αθώος»

«Πρέπει να ��ας πω κοιτάζοντας σας στα μάτια ότι είμαι αθώος», είπε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι απευθυνόμενος στους χιλιάδες υποστηρικτές του, οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην Ρώμη, όπως σας είχαμε πει, διαμαρτυρόμενοι για την καταδικαστική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για τον Καβαλιέρε.

«Είμαι εδώ, θα μείνω εδώ, δεν το βάζω κάτω... Αισθάνομαι υποχρεωμένος να δεσμευτώ ξανά, με περισσότερο ενθουσιασμό και πάθος από ποτέ άλλοτε», πρόσθεσε ακόμα, ενώ τόνισε πώς η κυβέρνηση του Ενρίκο Λέτα πρέπει να συνεχίσει το έργο της για να εγκρίνει τα αναγκαία μέτρα οικονομικής πολιτικής.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης περισσότερα από 500 πούλμαν από κάθε γωνιά της Ιταλίας βρέθηκαν στην πρωτεύουσα για να τον στηρίξουν.

Εν τω μεταξύ, oι εκπρόσωποι του κεντροδεξιού Λαού της Ελευθερίας στην βουλή και στην γερουσία, Ρενάτο Μπορουνέττα και Ρενάτο Σκιφάνι, είναι πολύ πιθανό να μεταβούν στο μέγαρο Κυρηνάλιο (προεδρικό μέγαρο) τις επόμενες ώρες ή το πρωί της Δευτέρας για να συναντηθούν με τον Ιταλό πρόεδρο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top